Proteiinipatukat testissä!

Kerroin aiemmin proteiinipatukkatestistä, jossa makusuosikin voittajaksi minulla valikoitui Barebells Marhsmallow-patukka. Sittemmin olemme laajentaneet Barebells patukkavalikoimaa innolla.

Minusta proteiinipatukka iltapäivän välipalana on kerrassaan loistava idea. Mutta vain, jos patukka on oikeasti hyvää! Muuten siitä tulee vain paha mieli ja ärsytys.

Parhaimmillaan hyvä protskupatukka toimii täydellisesti! Se tuo virtaa töihin, maistuu hyvältä ja hillitsee mahdollista makeahampaan kolotusta täydellä teholla. Ja pakko sanoa, että on huippua, että kuvatun kaltaisia patukoita on. Tässä esittelyssä nopeasti suosikkien joukkoon nousseita Barebells patukoita! 

Nyt testissä minulle uusia patukoita. 

Soft Protein Bar on Barebells patukka, mitä kehutaan pehmeäksi ja suklaiseksi. Patukka on juuri tätä! Täydellisen pehmeä, jopa yllättävän samettinen patukka, joka maistuu aivan suklaapatukalta. Tämä on noussut meillä Aminopörssissä ihan ykkössuosikiksi molempien makujen osalta. Ja todentotta, tämä on hyvää! Vaikka yleensä kaipaan proteiinipatukkaan vähän rousketta, Salted Peanut Caramel. patukan pehmeys yhdistettynä venyvään toffeeseen oli superhyvä. Tykkään kovasti maapähkinänmausta ja erityisesti yhdistettynä suklaaseen ja tässä se todellakin toteutuu. Silti, rouskuvat patukat ovat enemmän makuuni, joten tämä ei ohittanut aiempaa suosikkiani. Ostaisinko uudestaan, ehdotottomasti! 

Uusi Barebells Double Bite Protein Bar kuulosti minusta kiinnostavalta jo pelkästään siksi, että se on kaksiosainen. Tokikaan en ainakaan itse osaa jättää toista osaa syömättä, mutta ajatuksena idea on kiva. Voihan tämän toki jakaa helpommin myös kaverin kanssa. Tämä patukka on todella hyvä omaan makuuni. Rapsakka, silti pehmeän täyteläinen, ja tässä on niin sanotusti syötävää ja pureskeltavaakin. Aivan kuin söisi suklaapatukkaa. Siis NAM!

Maistoin Peanut Crisp-patukkaa maapähkinän takia, ja pakko sanoa, etten tiedä kumpi on suosikkini. Aiempi Mashmallow vai tämä. Ostanko uudelleen, kyllä! Koko laatikon! 

Marshmallow patukasta innostuneena päätin kokeilla myös näitä perinteisempiä Barebells Protein Bar -patukoita ja nyt valitsin maun Salty Peanut sekä Creamy Protein Crisp. Näissä patukoissa on hiukan rapeutta, mutta omaan makuuni liian vähän. Hyvät proteiinipatukat, mutta aiemmille suosikeilleni nämä eivät vedä vertaa. 

Kokeilut jatkuvat varmasti! Nyt vain hamstraan näitä omia suosikkeja isot laatikolliset tai ehkä nämä voisi lisätä joululahjalistaan? Muita joululahjaideoita löydät muuten täältä! 

Tervetuloa meille. Meiltä löydät valtavasti proteiinipatukoita, joista valita. 

Kirjoittajana on Aminopörssin Katja