Resepti: Pinaattiletut (gluteeniton ja maidoton)
Talvisen ulkoilun jälkeen maistuu lämmin ruoka. Nämä gluteenittomat ja maidottomat pinaattiletut maistuvat koko perheelle.
Jos jostain kummallisesta syystä näitä jäisi yli, loput voi pakastaa.

  Pinaattilettuohje:

•    150 g pakastepinaattia
•    2-3 luomu kananmunaa
•    5 dl manteli- tai kauramaitoa
•    2,5 dl tattarijauhoa
•    Hyppysellinen Herbamare-suolaa
•    Paistamiseen neitsytkookosöljyä tai gheetä.
  
Ohje: Sulata pinaatti ja sekoita kaikki aiheet huolellisesti keskenään. Tähän käy hyvin shakeri. Anna taikinan levätä hetken. Paista molemmin puolin lettupannulla, kunnes lettujen pinta saa hiukan väriä. Pinaattilettujen kanssa maistuu erinomaisesti puolukkahillo.