PicSil lämsien valinta

Lämsät ovat toiminnallisen harjoittelun harrastajan vakiovaruste. Ne parantavat grippiä ja suojaavat käsiä hankaumilta. PicSil lämsiä on Aminopörssin valikoimassa runsaasti - jokaiselle sopiva. PicSil valmistaa ja kehittää lämsät Espanjassa laadun takaamiseksi ja uusia lämsiä tuleekin markkinoille usein. Pienet muutokset ja parannukset ovat usein hyvinkin merkittäviä PicSiltä kerrotaan. 

Minkälainen lämsä sitten tulisi valita? 2-sormen, 3-sormen lämsät vai ei reikiä ollenkaan?

Vastaus ei ole yksiselitteinen, sillä myös makuasiat vaikuttavat. 2-sormen lämsät eli lämsät, missä on 2 reikää sormille ovat useimmille sopivat PicSil kerrotaan. Jos kuitenkin haluat enemmän suojaa käsille, valitse 3 sormen lämsät. Valittavana on myös monta lämsää ilman sormien reikiä, jos ne tuntuvat häiritseviltä. 

Ensimmäiset PicSil lämsät meidän valikoimissa ovat Azor lämsät, joita on saatavana Azor 2- ja 3-sormen rei'illä. Patentoidusta materiaalista valmistetut lämsät ovat kirkkaanvihreät ja konepestävät. Synteettisestä nahasta valmistetut Raven Grip lämsät on niinikään saatavana Raven kahden ja kolmen sormen lämsäversiona. Raven Grip lämsät ovat paksuudeltaan vain 1 mm eli erittäin ohuet. Pidoltaan Azor ja Raven grip lämsät ovat tasavertaiset. 

PicSil Eagle lämsät valmistetaan patentoidusta lämsä-materiaalista ja myös ne ovat konepesunkestävät Azor lämsien tapaan. Tämä on poistuva malli, joten jos malli on suosikkisi, kannattaa tilata per heti. 

Uudet PicSil Golden Eagle Gripsit on valmistettu uudesta materiaalista micro diamond teknologialla, joka takaa parhaan pidon. Näiden lämsien pidon sanotaan olevan kotkan otteeseen verrattavissa. Nämä lämsät ovat ilman sormien reikiä. 

PicSil Rx Grips ovat erittäin kestävät lämsät, jotka on valmistettu täysin synteettisestä ja erittäin kestävästä kangasmateriaalista. Ohuet lämsät ovat miellyttävät käsissä, tuntuvat paremmilta sormien välissä, ja niissä on erittäin kestävä tarranauha. Jos siis haluat ohuet lämsät, jotka kestävät, valitse Rx Grips.

PicSil Falcon Grips ovat niinikään 3-sormen lämsät, jotka on valmistettu patentoidusta synteettisestä kangasmateriaalista, mutta niissä on lisäksi pehmuste, joka antaa lämsille lisää pehmeää tunnetta. Myös niissä on uusi kestävämpi tarranauha. Jos haluat lisää pehmustetta, mutta kestävät ja synteettiset lämsät, tämä lämsä on valintasi. Näiden lämsien kohdalla PicSil huomauttaa, että lämsät voivat tuntua aluksi kovilta, mutta muokkautuvat käytössä sopivaksi ja kestävät käyttöä. 

Uusimmat Picsil lämsät, teknisestä mokkanahasta ja sisäpinnan teknisestä materiaalista valmistetut PicSil Condor Gripps lämsät ilman sormien reikiä tarjoavat ylivoimasta pitoa ja mukavuutta. Pehmeä sisäpinta yhdistettynä synteettisen mokkanahan pitoon toimii ja saat loistavan pidon. Erilainen valkoinen väri on myös tyylikäs. 

Ovatko lämsät epämukavat? PicSil kerrotaan, että jatkuvan kehitystyön ja pienten muutosten - jotka useimmiten ovat oikeasti ne suurimmat jutut - myötä lämsien mukavuus on huomattavasti parantunut. 

Paranevatko tulokseni, jos käytän lämsiä?  PicSililtä vastataan kysymykseen kyllä. Parempi grippi pitää sinut tangossa tai renkaissa paremmin, jolloin tulokset ovat varmasti paremmat kuin luisuvilla käsillä, jolla ei pysy tangossa. Ja vaikka tulokset eivät tämän ansiosta paranisikaan, kädet pysyvät ainakin pehmeinä lämsien ansiosta.