Parhaat joululahjat treenaajalle

Joulu on tulossa. Joulu on ehkäpä paras aika rauhoittua perheen kanssa yhdessä. Sitä ennen on kuitenkin joululahjojen oston aika. 

Meillä Aminopörssissä voit tehdä jouluostoksesi kaikessa rauhassa. Pienehkö, mutta sitäkin mahtavampi myymälämme, jota myös "treenaajan aarreaitaksi" kutsutaan, on täynnä toinen toistaan parempia joululahjoja. Sellaisia, joita jokainen treenaaja haluaa ja tarvitsee, ja jotka tulevat varmasti käyttöön. Kaikki tuotteet tilaat toki myös nopealla toimituksella netistä. 

Tässä ideoita joululahjoiksi, jotka tulee taatusti käyttöön! 

Kuntoiluvälineet

Kotitreeni on suositumpaa kuin koskaan! Korkealaatuiset välineet tekevät treenistä paitsi tehokkaampaa myös turvallisempaa. Vastuskuminauha on suosittu treeniväline, joka kannattaa hankkia parissa eri vastuksessa. Sen voi näppärästi kuljettaa mukana joulun aikana toteuttaville reissuille. 

Foam Rollerit 

Putkirullailu on lihashuoltoa ja kehonhallintaa parhaimmillaan. Hyvä putkirulla kestää käyttöä. Kun sen säilyttää olohuoneessa, tulee rullailtua jumiutuneet lihakset auki. Samalla kehonhallinta paranee. 

Hyppynaru 

Hyppynarulla hyppinen on tehokasta ja ennen kaikkea mukavaa. Kun hyppynaru on laadukas, sujuu hyppiminen kuin tanssi. Tsekkaa mieletön hyppynarujen valikoima ja tilaa omasi. Tästä pääset lukemaan hiukan enemmän oikean hyppynarun valinnasta. 

Jooga 

Jokaisen joogin lempparilahjat liittyvät joogaan. Kestävä joogamatto on lähes ikuinen joogaystävä. Siksi suosittelemme lähes kaikille Mandukan joogamattoja. ProLite Joogamatto on ehdoton suosikki jo pelkästään sen suljetun, hygieenisen pinnan ja kestävyyden vuoksi. Lisäksi se muuttuu käytössä paremmaksi, aina vain liukumattomammaksi. Kuumajoogaan maton päälle asetetaan pyyhe, joita ei kuumajoogaa rakastavilla voi koskaan olla liikaa. Mattokassin tai hihnan avulla maton kantaa näppärästi joogakoululle. Bolsteri on taas jokaisen yin-joogaajan "must have tuote". Etenkin jouluna se on  ihanteellinen lahja, joka houkuttelee nauttimaan pitemmistä kehon avauksista ja saa aikaan pysähdyksen tähän hetkeen. 

Otevoimaharjoittelu

Otevoimatreeni on supersuosittua ja äärimmäisen hyödyllistä treeniä, kun halutaan parantaa grippiä. Ehdoton suosikkibrändi on tällä hetkellä Iron Mind. Ikuisesti kestävät tuotteet toimivat todella hyvin ja suoritus on mitattavissa.

Lihashuoltovasara

Lihashuoltovasara on käytännöllinen lahja, joka edistää lihashuoltoa huomattavasti. Jos hierojalle ei aina ehdi tai haluaa tehdä lihashuoltoa mieluummin kotona, tämä on mitä parhain lahja, josta hyötyy koko perhe. Tämä hetken suosikki on Karhu lihashuoltovasara, joka on myös hinnaltaan edullinen. 

Treenilaukku 

Treeniin sopiva laukku tai reppu on äärimmäisen tärkeä. Sen täytyy olla käytännöllinen, mukava kantaa ja siihen tulee mahtua riittävästi tavaraa. Meillä on juuri tällaisia laukkuja ja reppuja myynnissä. Treenilaukku - ja treenireppu on toki käyttötavaraa. Se saakin kulua käytössä. Korkealaatuinen laukku kestää kuitenkin pitkään ja siksi siihen kannattaa ehdottomasti panostaa. 

Treenivaatteet naisille ja treenivaatteet miehille 

Lapset eivät aina innostu pehmeistä vaatepaketeista, mutta useimpien aikuisten mielestä ne ovat aivan parhaita lahjoja. Tyylikkäät ja kestävät, laadukkaat treenivaatteet ovat mahtava lahjaidea, joka suorastaan houkuttelee treenaamaan. Kun lahjan antaa sinulle tärkeä ihminen, siitä tulee vieläkin tärkeämpi.

Toisen maku on toki hyvä tuntea ja jos rakkaallasi on lempparivaatebrändi, on lahjan ostaminen helpompaa. Silloin voit luntata koot näppärästi vaatteesta suoraan. Toisaalta on ilahduttavaa saada jotain hyvin erilaista! Juuri taannoin sain palautetta lapsiltani, että vaatteeni ovat kovin tylsän värisiä. Niinpä ajattelinkin repäistä, ja ostaa itselleni värikkäät treenivaatteet joululahjaksi.  

Hydro Flask -brändin termospullot pitävät kuuman juoman lämpimänä ja kylmän juoman jääkylmänä! Nämä pullot kestävät käyttöä vuosia - jopa ikuisesti. Valikoimassa on runsaasti eri värejä ja kokoja mistä valita. Nämä pullot ovat niin lasten kuin aikuistenkin suosikkeja. Elävän elämän tarina onkin, kun veimme pullon kummipojallemme. Pojan perhe innostui pullosta niin paljon, että jokainen hankki itselleen oman värisen Hydro Flaskin. Isommasta pullosta puolestaan riittää juomaa useammalle. Meillä on usein yksi pullo lapsille kaakaota retkillä ja toinen pullo aikuisille kahvia sekä yksi jääkylmää vettä varten. 

Eri kannet mahdollistavat myös erilaisen käytön. Eväsrasiat ovat uusi tulokas, joita ei niitäkään kannata ohittaa! Tsekkaa valikoima Sinun isällesi. Lahja ilahduttaa aivan varmasti. 

Shakeri

Shakeri on treenaavan ja lisäravinteita käyttävän must have tuote. Muuten proteiinijauhe tai palautusjuoma ei yksinkertaisesti sekoitu kunnolla. Uusien Marvel-shakereiden ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen Marvel-shakereiden myötä valikoima on muuttunut entistäkin kiinnostavammaksi - suorastaan inspiroivaksi. Tsekkaa ja valitse oma suosikkisi!  

Mutjutin

Kotimainen mutjutin on kätevä, pieni kalvohierontaväline, joka kulkee näppärästi mukana. Mutjuttimen mukana tulee ohjekirja, jonka avulla hieronnan voi suorittaa itse. Monta väriä, mistä valita. 

Raakasuklaa

Raakasuklaa on aina tyylikäs lahja, joka ilahduttaa varmasti. Raakasuklaata voi myös valmistaa itse! Tsekkaa vaikkapa Janne Seppälän kehittämä raakasuklaaresepti, joka on höystetty proteiinijauheella!

Mutjutin ja tyylikäs lahjavalinta ja jos valitset vieläpä Foodin Raakasuklaata, myös kotimainen valinta päiväkodin tädeille ja opettajille.

Inbody-mittaus

Inbody-mittaus mitä loistavin lahjaidea. Inbody-mittaus kertoo kehon todellisen tilan eikä vain vaa'an lukemaa. 

Lahjakortti Aminopörssiin on täydellinen lahja. Voit valita sen lähes kaikille summille ja isä pääsee ostoksille - lasten kanssa tai ilman - parhaaseen treenikauppaan: Aminopörssiin. 

Mietitkö vielä? Tervetuloa Aminopörssin hyvän fiiliksen myymälään Helsingin Konalaan ostoksille. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa. Jos liikut autolla, saat auton näppärästi parkkiin Aminopörssin myymälän oven eteen. Voit myös tehdä ostokset netissä ja noutaa ne myymälästä ja vältät Postin ruuhkat. 

Mahtavaa joulun odotusta ja hyvää, stressitöntä jouluostosten tekoa.