Treenaajan parhaat joululahjat

Parhaat joululahjat ovat sellaisia, joita tulee käytettyä. Eikö totta? Vielä parempaa on, jos ne tekevät sinulle hyvää! Ja niitähän meillä on Aminopörssi pullollaan! 

Treenaajan joululahjaideoita:

Niin aloitteleva kuin kokenutkin treenaaja ilahtuu, kun lahjapaketista kuoriutuu uudet treenivälineet tai -varusteet. Ne jopa motivoivat treenaamaan! Hyvät treenivälineet myös tekevät treenistä turvallisempaa. Esimerkiksi laadukas nostovyö tukee selkää raskaissa nostoissa, lämsät suojaavat crossfittaajan käsiä treenissä ja joogablokki auttaa asanan oikeassa linjaamisessa.

Aminopörssistä löydät parhaat treenivälineet niin kotitreeniin, crossfittiin, joogaan, voimaharjoitteluun kuin kiipeilyynkin

Crossfit on laji, joka on huippusuosittua. Olemme panostaneet todella paljon erinomaisten crossfit välineiden ja varusteiden valikoimaan ja saaneet siitä paljon kiitosta. Tämä on motivoinut meitä entistäkin enemmän! Voimmekin ylpeydellä sanoa, että jos crossfit on lajisi, tai läheisesi laji, meille kannattaa suunnata ostoksille. Eräs lajin konkari sanoikin, että meillä on yksinkertaisesti paras crossfit valikoima. 

Oma treenilajini on joogan lisäksi kiipeily. Pakko myöntää, että sisäkiipeilyssä kiipeilykengät ovat kovilla ja joka vuosi, jopa useamminkin, on hankittava uudet. Taas on se tilanne. Jos haluaa uudenmallisen kiipeilykengän, ne kannattaa käydä meillä kokeilemassa myymälässä. Jos sama malli miellyttää, uudenkarheat saa tilattua näppärästi netistä. Jos kiipeilykengät ovat priimakunnossa, uusi mankkapussi, kiipeilyreppu- tai laukku tai vaikkapa otelauta kotitreeniin ilahduttaa varmasti. 

Joogamattoa minun ei ole tarvinnut ostaa Mandukan joogamaton oston jälkeen kertaakaan uutta. Edelleen vuonna 2010 ostamani matto on aktiivikäytössä. Manduka ProLite matto vaan on niin hyvä ja kestävä. Suljettu pinta pitää sen raikkaana vuodesta toiseen ja pinta muuttuu käytössä yhä liukumattomammaksi. Uusi joogamatto pitää hankkia, jos ja kun haluaa uuden värin. Joogamaton lisäksi Aminopörssin valikoimaan kuuluvat Mandukan kestävät ja kauniit joogatarvikkeet. Ne houkuttelevat joogamaan kotona ja ovat hygieeninen valinta joogasalilla. Kaiken kukkuraksi kestävät joogatuotteet ovat jopa ikuisia joogakavereita. 

Voimaharjoittelu pitää pintansa suosittuna treenimuotona niin kotona kuin tien päälläkin! Otevoimaa tarvitaan lajissa kuin lajissa. Sitä on myös helppo harjoittaa hyvillä välineillä missä ja milloin vain! Tulokset ovat parhailla välineillä jopa mitattavissa ja kestävät välineet ovat elinikäisiä. 

Kotitreenivälineet ovat mitä parhaimpia lahjaideoita. Laadukkailla välineillä treenaaminen on turvallisempaa ja huomattavasti miellyttävämpää. Esimerkiksi hyppynarut ovat tämän hetken suosituimpia treenivälineitä paitsi crossfitissa myös kotitreenissä leuanvetotanko voi koota koko perheen yhteiseen treeniin mukaan! 

Mitä hankkia treenaajalle, jolla on jo kaikkea?

Laadukkaat juomapullot ja shakerit ilahduttavat ihan aina. Ne ovat lisäksi pitkäikäisiä - etenkin teräksestä valmistetut.

Termospullot ovat talviretken suosikkituotteita, jotka pitävät kaakaon tai kahvin lämpimänä retkipaikalle asti. Yhtä paljon ne ihastuttavat hikitreenissä, kun juoma onkin tauolla jääkylmää eikä väljähtyneen lämmintä. Meiltä löydät myös edulliset brändi-shakerit ja juomapullot, jotka täydentävät ihanasti oman tyylin. 

Treenivaatteet lahjaksi?

Vaatteet on helppo hankkia, jos tietää koon, ja etenkin jos on jo lempparibrändi. Ostan aina itse ICANIWILL trikoot koossa S. Kun mieheni ostaa minulle ICANIWILL vaatteita, hän kurkistaa nykyisten trikoiden kokoa. Helppoa kuin mikä! Sama juttu minulla. Etenkin T-paidat miehille on helppo ja aina mieluisa lahja, sillä oikean koon voi näppärästi tarkistaa vaatekaapista ja uusi, hiukan erilaisella twistillä varustettu,  laadukas T-paita on nappivalinta. Uudet sukat, uudet alusvaatteet ja laadukkaat bokserit ovat joka jouluna suosittuja lahjoja.

Herkkukori jouluksi?

 

Ihana lahjaidea on herkkukori. Se toimii lahjana niin lasten opettajille kuin tuliaisenakin. Foodinin laadukkaista superfoodeista ja elintarvikkeista on helppo koota oma settinsä. Suomessa valmistetut Foodin raakasuklaaherkut ihastuttavat taatusti ja luomulaatuiset elintarvikkeet ovat tyylikäs valinta herkkukoriin. Sujauta myös Nutri Works BCAA Energy worX herkkukoriin niin saat virtaa joulun rientoihin! 

Lihashuoltotuotteet ovat joko joulun suosikkeja

Lihashuoltotuotteet ovat joka jouluna suosittuja. Niitä harvoin tulee ostettua itselle, mutta lahjasta hyötyy koko perhe. Edullinen suomalainen keksintö Mutjutin on meillä joka joulu supersuosikeissa ja tämän vuoden hitiksi näyttää muodostuvan Lacrosse -hierontapallo. Kalliimpia ovat hierontavasarat, jotka yhä pitävät pintansa joululahjasuosikkeina. 

Emendon vehnätyyny lämmittää ihanasti jouluna kipeytyneitä hartioita. Se toimii aivan kaikilla ja ilahduttaa taatusti ei vain toimivuudellaan vaan myös kotimaisuudellaan. 

Muita lämpöisiä lahjaideoita

Lampaanvillatossut ovat aivan ihanat ja pitkäikäiset ystävät aina kun varpaita palelee ja kestävät villasukkia paremmin käyttöä. Saatavana koko perheelle, myös lapsille! Alweron villapipo on tämän talven lämpimin valinta. 

Mandukan villahuopaan tai puuvillahuopaan, jos villa ei miellytä, on täydellistä kääriytyä paitsi joogaharjoituksen jälkeen myös sohvannurkassa istuessa. Mandukan bolsterit suorastaan houkuttelevat aloittamaan joogaharjoituksen ja ovat kaunis sisustuselementti. Nyt myös uusi upouusi Wool Bolster -villabolsteri valikoimassamme! 

Summasummarum. Aminopörssi on täydellinen joululahjojen ostospaikka. Meiltä löydät koko perheen suosikkilahjat. Jos haluat suosia suomalaisia brändejä, löydät ne kaikki tästä linkistä. Kolmasosa meidän tuotteista on suomalaista alkuperää. 

Tee tilaus netistä, ja toimitamme sen sinulle ensitilassa. Jopa päivässä. Jos haluat välttää postin ruuhkat, tule noutamaan paketti aukioloaikojen puitteissa Aminopörssistä. Tämä on yhä useampien asiakkaidemme valinta. Monet sanovatkin tulevansa myymälään paitsi sen kätevyyden vuoksi, myös katsomaan, mitä löytöjä voisi tehdä. Etenkin joulunaikaan. 

Aminopörssin paras treenikauppa palvelee ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-15.  Pyhäpäivisin myymälä on suljettu. Online on aina avoinna.