Nebbia treenivaatteiden UUTUUDET 2021!

Nebbian treenivaatteiden uutuusmallisto saapui juuri Aminopörssiin. 

Me olemme aivan täpinöissämme näistä vaatteista! 

Toinen toistaan ihastuttavammat vaatekappaleet on kehitetty treenaavalle naiselle. Ne korostavat muotoja juuri sopivasti ja antavat treenatun vartalon näkyä tyylikkäästi.  

Näitä vaatteita voi yhdistellä mielin määrin keskenään. Ne näyttävät ja tuntuvat todella hyvältä päällä. 

Kaikki Nebbian vaatteet löydät Nebbia-tuotemerkistä. 

Tutustu Nebbia uutuuksiin tästä:

Kuvassa: Nebbia Loose Fit & Sporty Crop Top rennon mallinen crop-toppi on kaunis paita treeniin ihastuttavassa vanhassa roosassa sävyssä.
Nebbia Fit & Smart High Waist Leggings ovat kauniin väriset ja täydellisesti istuvat treenitrikoot. Fiksu muotoilu, suorituskykyyn perustuvat ominaisuudet ja käytännölliset yksityiskohdat - täydellinen yhdistelmä 100% suorituskykyyn.

Muut Nebbian treenivaatteiden uutuudet:

Nebbia Fit & Sporty Tank Top treenitoppi suorastaan halaa vatsalihaksia ja korostaa kapeaa vyötäröäsi. Hihaton leikkaus antaa treenattujen käsivarsien näkyä. Kaksi väriä: klassinen musta ja ihastuttava roosa, jota tässä mallistossa on paljon. T-paitamainen malli tästä Nebbia Classic HERO T-shirt on klassinen, kaunis T-paita. Ihastuttava vihreä väri ja suuri Nebbia-logo. 

NEBBIA Smart Zip Front Sports Bra on uusi urheilurintaliivi-minitoppi yhdessä! Et tarvitse erikseen rintaliivejä ja toppia, vain tämä päälle ja nauttimaan treenistä! 

NEBBIA Classic HERO High Waist Leggings trikoot korostavat muotojasi leikkauksen ja korkean vyötärön ansiosta. Nämä housut on saatavilla paitsi maroon-sävyssä, myös kauniissa metsänvihreässä sävyssä. 

Bikersien ystäville uutuutena löytyy: Nebbia Fit & Smart Biker Shorts bikersit, joissa on minimalistinen design, suorituskykyiset ominaisuudet ja fiksut yksityiskohdat - täydellinen yhdistelmä maksimaaliseen suorituskykyyn! Kaksi sävyä, maroon ja perinteinen ja aina toimiva musta. 

Kylmeneviin päiviin sopii täydellisesti erinomaisesti istuva ja jopa hihoistaan paikallaan pysyvä: NEBBIA Long Sleeve Thumbhole Sporty Crop Top pitkähihainen crop-top paita, jossa on peukalolle reiät, on must have pitkähihainen treenipaita mustassa värissä.  Se sopii aivan ihanasti muun malliston roosaan tai vihreään sävyyn. 

Lämmintä lupaa myös NEBBIA HERO Sweatshirt with a hoodie collegepaita hupulla. Se on ihastuttava pitkähihainen paita treeniin ja vapaa-aikaan, johon voi kääriytyä syysiltana. Kaunis vanha roosa sävy. 

Tiesithän, että Aminopörssin myymälässä on sovituskoppi, jossa pääset sovittamaan vaatteet rauhassa. Sovittamalla myymälässä saat heti oikeat koot ja mallit valittua, ja jatkossa saman brändin ostokset sujuvat näppärästi myös netin kautta.

Samat edulliset hinnat ovat aina voimassa sekä netissä että myymälässä. 

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!