Nebbia treenivaatteiden UUTUUKSIA!

Ihastuttava Nebbia on yksi Aminopörssin treenivaatteiden suosikkibrändeistä. Nyt saimme varastoon lisää Nebbian vaatteita: uutuuksia ja uusia värejä, jotka sointuvat suorastaan täydellisesti yhteen.

Se onkin yksi Nebbian eduista. Korkealaatuiset, lukuisia yksityiskohtia sisältävät, hengittävät ja kauniit vaatteet toimivat erinomaisesti yhdessä toistensa kanssa. 

Nebbia High Waist Mesh Leggings 573 ovat korkeavyötäröiset, muotoja korostavat leggingsit, jotka eivät petä sinua haastavimpienkin treenien aikana. Fiksusti muotoillut, suorituskykyiset ominaisuudet ja käytännölliset yksityiskohdat – täydellinen yhdistelmä 100 %:n suorituskykyyn! Kaksi värivaihtoehtoa: old rose klassisen kaunis vanha roosa ja aina toimiva musta. 

Nebbia HERO Cut-Out Sports Bra 579 urheiluliivit ovat klassisen kauniit sporttiliivit Nebbian ainutlaatuisella twistillä. Klassinen etuosa ja upea, ainutlaatuisesti muotoiltu selkä: nämä ovat uusien HERO-sporttiliivien pääelementtejä. Kaksi väriä: klassinen musta ja HERO malliston toinen suosikkiväri vanhan roosan ohessa, vihreä. Se toimii muuten todella hyvin yhteen vanhan roosan kanssa! 

NEBBIA Classic HERO T-shirt 576 on klassinen, kaunis T-paita. Ihastuttavat värit marron (tumma lila) ja edellä mainittu vihreä ja suuri Nebbia-logo. Nämäkin värit sopivat suorastaan loistavasti yhteen! 

NEBBIA HERO Scrunch Butt Leggings 571 keskivyötäröiset leggingsit ovat kaikkien aikojen suosikkitrikoot, joiden klassinen leikkaus imartelee treenattua kehoa! Hero-mallisto laajeni nyt myös vanhalla roosalla sävyllä marron-sävyn lisäksi. 

Muhkea ja upea NEBBIA HERO Sweatshirt with a hoodie 581 collegepaita hupulla sopii treeniin ja vapaa-aikaan. Kaksi sävyä, vanha roosa ja nyt myös kaunis vaaleanharmaa. Tähän sopii kääriytyä! 

Klassinen ja kaiken kanssa yhteen sopiva Nebbia Labels Crop Top 516, black on hihaton toppi, joka antaa treenattujen käsivarsien näkyä. Ribbimateriaalista valmistettu cropped-mallinen toppi on ihastuttava! NEBBIA-logot ja topin tyyli korostavat minimalistista urheilullista lookia ja antavat sinun treenisi tulosten näkyä.

Vanhan roosan värisen NEBBIA Loose Fit & Sporty Crop Top 583 rinnalle saimme juuri mustan värin. Rennon mallinen crop-toppi on kaunis paita treeniin. Naisellinen ja vähän kapinallinen look on mahtava, asenteellinen. 

Löysitkö suosikkisi? Me löysimme monta! 

Tervetuloa Aminopörssin myymälään sovittamaan vaatteita tai tilaa näppärästi ja nopealla toimituksella netistä. Kun kerran oikean koon löytää, sujuvat nettitilaukset helposti jatkossa.