Lahjat: Naistenpäivän lahjaideat
Mietitkö lahjaideaa sinulle tärkeälle naiselle naistenpäivän kunniaksi?
Tässä muutama vinkki mieluisiin lahjoihin. 
 
Parhaat lihashuoltovasarat ovat näppäriä käyttää ja toimivat tehokkaasti tuoden heti helpotusta kipeisiin alueisiin. Suosittuja lihashuoltovasaroita on jokaiselle ja erilaisiin tarpeisiin. Aminopörssin valikoimissa ovat ne parhaat. Lue lisää, mikä on sinusta paras lihashuoltovasaroiden vaihtoehto lihashuoltovasaroiden valintaoppaasta.

Edullisempi, käsilaukussa mukana kulkeva, kestävä ja tehokas hierontaväline on suomalainen keksintö Mutjutin. Suomalaiset ovat jo nyt ottaneet sen omakseen. Sillä on yli 70 000 tyytyväistä käyttäjää ja määrä kasvaa jatkuvasti. Kokeile sinäkin - lahjaksi ja itselle. 

Blender Bottlen uusi lasipullo/shaker on tyylikäs ja kestävä lahja, joka tulee varmasti jokapäiväiseen käyttöön. Kaunis pullo tekee veden juomisesta nautinnon. Saman brändin Blender Bottle Strada™ shaker/juomapullo on kaksinkertaisesti vakuumieristetty pullo, joka pitää juomasi jääkylmänä jopa 24 tuntia. Se on todella helppo avata ja sulkea, sillä pullo avautuu näpsäkästi vain napin painalluksella! Lukittava korkki varmistaa sen, ettei pullo varmasti vuoda. Molemmat pullot toimivat loistavina shakereinä sekoittaen jauheet tehokkaasti - taatusti ilman klimppejä.   

Treenaavalle naiselle niin lenkkipolulle kuin kuntosalillekin sopii loistavasti lahjaksi kätevät ja kestävät langattomat kuulokkeet. Kokoontaittuvat kuulokkeet on helppo kuljettaa mukana olevassa tyylikkäässä suojakotelossa ja niissä on erinomainen äänenlaatu.

Kaikenlaiseen treeniin täydellisesti sopiva treenimatto on Mandukan Uutuus: Manduka X Mat. Se on saatavilla tyylikkäässä mustassa tai tummassa violetissa värissä. Maton suljettu pinta ei päästä likaa tai hikeä lainkaan sisäänsä, joten se on käytössä erittäin hygieeninen. Kotitreeniä suosivalle lisää tehoa treeniin tuo Nutri Works -vastuskuminauhat erilaisissa vahvuuksissa. 

Joogamattona kestosuosikki on puolestaan Manduka Pro Lite -joogamatto, joka kestää ihan oikeasti eliniän. Suljettu pinta ei päästä hikeä eikä likaa sisäänsä. Matto toimii erinomaisesti ihan kaikenlaisessa joogassa ja pilates-tunnilla. Hot-joogaan maton päälle kannattaa laittaa jalkojen ja käsien liukumista estävä mattopyyhe. Niitä on saatavilla ihanissa, toinen toistaan kauniimmissa väreissä.   

Suklaa on aina mieluinen lahja. Benjamissimon herkulliset ja korkealaatuiset suklaat yhdessä kahvi- tai teepaketin kanssa tuovat varmasti hymyn huulille. Loistava, hieman erilainen kahvivaihtoehto on Foodin Flow kahvi.
 
Tässä muutamia lahjaideoita. Ihanaa naistenpäivää!