Manduka UUTUUKSIA

Aminopörssin Manduka valikoima kasvoi jälleen! Tsekkaa nämä ihastuttavat uutuudet ja koko Aminopörssin Manduka joogatuotevalikoima!

Suosikki: Manduka PROlite® joogamattovalikoimassa on nyt kaksi uutuusväriä: kaunis tummanvihreä PROlite® Dark Deep Sea ja kirkas sininen PROlite® Surf.

Manduka PROlite® joogamattomatto on suorastaan jokaisen säännöllisesti joogaavan must have tuote. Maton suljettu pinta ei päästä hikeä tai likaa sisäänsä ja siksi se säilyy hygieenisenä ja helposti puhdistettavana. Manduka PROlite®  kestää käyttöä muuttuen käytössä aina vain paremmaksi! Uskomatonta, mutta todellakin totta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pinta muuttuu käytössä yhä liukumattomammaksi. Kuumajoogaan maton päälle kannattaa kuitenkin asettaa mattopyyhe. Värejä on ihan jokaiselle. Valitse omasi! 

Manduka Pro® paksuin 6 mm matto saatavana uutuusvärissä Manduka Pro® Black Magic, joka on nimestään huolimatta tumma lila sävy. Kuten Manduka PROlite® myös Manduka Pro® on valmistettu samasta hygieenisestä materiaalista vain hiukan paksumpana kuin suosituin 4.7 mm PROlite®. Tämä matto on erinomainen pilatekseen sekä niille, jotka haluavat paksumman maton nivelten alle. 

Suosittu Manduka X Mat treenimatto (jooga, pilates, kuntosali, jumppa yms.) on saatavana uutuusvärissä Magic. Matto sopii nimensä mukaisesti jumppamatoksi treeniin kuin treeniin. Matossa on karheampi pinta, mutta muuten se on samalla tavalla hygieeninen. Se kestää myös kengät jalassa treeniä, mitä joogassa ei koskaan ole. Edullisempi matto on monen monipuolisesti treenaavan suosikki, joka toimii sekä joogassa että muussa kehonhuollossa ja aktiivisessa treenissäkin. 

Matto on helppo kantaa:  Mandukan Breathe Easy mattokassilla, jonka uutuusväri on vihreä. Edullinen, verkkoa sisältävä kassi on hengittävä, mikä on erityisen hyvä uutinen hikistä mattoa kannettaessa.  

Manduka Go Move kantohihnan uutuusväri on mustakuvioinen. Näin se täydentää hienosti kantohihnojen värikästäkin valikoimaa. Kestävä hihna on lähes ikuinen kantoväline. 

Tsekkaa koko laaja Manduka tuotevalikoima ja tilaa omasi jo tänään!