Vaatteet: Lempparivaatteet treeniin ja vapaa-aikaan
Kahden pienen lapsen äitinä haluan käyttää vaatteita, jotka kestävät. Sellaisia, jotka päällä voin juosta, hyppiä, kontata, kiipeillä jne. vain muutamia aktiviteetteja mainitakseni.

Opetan työkseni joogaa. Kun saa lapset päiväunille, aloitan usein oman joogaharjoituksen. Koska pienten lasten kanssa on usein mahdotonta ennustaa päiväunien pituutta, enkä halua käyttää aikaa vaatteiden vaihtamiseen, on vapaa-ajan vaatteiden sovelluttava myös joogaan.  
Olen käyttänyt ICIW-tuotteita jo monta vuotta. Aluksi käytin niitä ainoastaan ohjatessani joogaa.  Elämäntilanteeni muuttua olen siirtynyt käyttämään niitä ihan päivittäin paitsi treenissä, myös vapaalla.

Ihastuin alun perin brändin sanomaan I CAN I WILL. Mielestäni se on motivoiva sanoma brändille. 

Kokeiltuani ensimmäisiä ICIW-trikoita, ostin heti toiset. Tykkään siitä, että vaatteet kestävät ja niitä voi käyttää jopa vuosia. Inhoan sitä, että vaatteiden kangas nyppyyntyy tai haalistuu käyttökelvottomaksi tai jopa kuluu puhki ihan normaalissa käytössä. Paitsi käyttömukavuus, myös kestävyys onkin suuri plussa ICIW-vaatteissa. 

Trikoot ovat riittävän napakat ja istuvat täydellisesti. Koska olen 173 cm pitkä ja hoikka, olen erityisen iloinen siitä, että pituus S koossa riittää minulle. Käytän ICIW-trikoita yhdistämällä ne fiiliksen mukaan muihin treenivaatteisiin tai vaikkapa kesämekkoon, jos kesäinen päivä ei ole riittävän lämmin! 

Tällä hetkellä tykkään eniten Queen Mesh-trikoista. Nämä trikoot ovat riittävän napakat, niissä on ihanan korkea vyötärö joka pysyy napakasti paikallaan. Näitä trikoita on monessa värissä. Musta on kestosuosikki, mutta harmaa on mielestäni todella kaunis harmaa. Näihin trikoisiin on helppo yhdistää myös samaan sarjaan kuuluva ICIW-urheilutoppi/rintaliivit, jota voi käyttää yksin tai paidan alla. Saumattomat ja napakat liivit pysyvät paikallaan eivätkä hierrä mistään. Ongelmana on vain se, ettei enää muita rintaliivejä halua käyttääkään... 

Suosittelen ICIW-vaatteita ihan kaikille, jotka haluavat kauniit & hyvältä tuntuvat vaatteet niin arkeen kuin treeniinkin. Kun vaatteissa on hyvä olla, myös oma fiilis on hyvä. 

ps. ICIW-sukat ovat myös todella kestävät ja ihanan napakat päällä. Ne eivät rullaannu tai nukkaannu käytössä. Nämä on saatavilla myös mustana.