Lahjat ylioppilaille ja opettajille Aminopörssistä!
Keväällä loppuvat eskari, koulut, lasten kerhot, harrastukset…
Ylioppilaatkin saavat lakkinsa.

Tilaisuuksia on paljon ja lahjat pitäisi hankkia. 

Tässä muutamia hyväksi todettuja vinkkejä lahjan hankintaan! 
 
Ylioppilaalle
 • Ylioppilaalle varmasti mieluinen lahja on lahjakortti. Ja mikä parasta, sen voi suunnata nuoren oman kiinnostuksen mukaan. Treenaava nuori ilahtuu ikihyviksi kotimaisen Aminopörssin lahjakortista. Hän voi valita lahjansa juuri itseään kiinnostavista vaatteista ja varusteita aina ravintolisiin asti. Lahjakortteja on saatavilla eri summille, joten ostaja voi valita itselleen parhaiten sopivan! 
 • Langattomat kuulokkeet toimivat erinomaisesti treenissä ja niitä tulee käytettyä usein, jopa joka päivä! 
 • Lihashuoltovasara on erinomainen, käytännöllinen ja laadukas lahjavalinta. Opiskeluasennot kun eivät aina ole niitä ergonomisempia ja niska-hartiaseutu kipeytyy helposti. Yhtä lailla lihashuoltovasarat toimivat treenaavan nuoren lihashuoltotuotteina. Erinomainen lahjavaihtoehto on esim. näppärästi mukana kulkeva ja kevyt Hypervolt GO tai Climaqx lihashuoltovasara.

Opettajille
Itse kannatan lahjaa, joka ilahduttaa opettajaa pitempään ja muistuttaa lahjan antajasta. 
 • Kahvi & suklaa on perinteinen ja hyvä lahja. Mitä jos tänä vuonna antaisitkin erilaisen kahvin ja suklaan? Tässä vaihtoehtoja. 
  • Suomessa valmistettu, l-teaniinia ja lion’s manea sisältävä pienpaahtimon Flow-kahvi on aivan loistovaihtoehto. 
  • Foodinin Reishikahvi puolestaan sisältää reishiä kahvin joukossa. Pienpaahtimossa Suomessa valmistettu kahvi on supersuosittu.
  • Benjamissimon suklaat maistuvat kahvin kanssa pala kerrallaan. Tyylikäs ja ylellinen suklaa kauniissa pakkauksessa tekee lahjasta luksusta arkeen, jota jokainen kaipaa. 
  • Myös herkulliset raakasuklaatuotteet: raakasuklaalla kuorrutetut pähkinät ja muut superfoodit ovat tyylikäs ja varmasti toivottu herkku, joka nautitaan pala kerrallaan. 
 • Kevään yksi suosikkilahjoista on helppo ja kätevä, jokaiselle sopiva, eliniän kestävä hierontalahja: kotimainen Mutjutin. Tämä vuolaasti kehuttu pienenpieni tuote mahtuu käsilaukkuun mukaan ja kulkee lomallakin näppärästi mukana. Hinta ei todellakaan päätä huimaa, mutta kotimaisuus ja laatu sekä käyttömukavuus on taattu. 
 • Kukan tilalla kukantuoksuinen, ekologinen ja luonnollinen käsienpesuaine on varma hitti. Siis oikeasti! Nämä aivan valloittavan tuoksuiset tuotteet näyttävät hyvältä ja tuoksuvat… aivan täydellisen ihanalta! 
 • Kukantuoksuisen pesuaineen lisäksi voi sujauttaa lahjakassiin parempia herkkuja esim. juuri saapuneita uutuuksia: Foodin valkosuklaarusinoita ja Foodin pähkinäsekoituksen.
 • Sitten vielä yksi IHANA ja kaunis idea: Osta kaunis ja käytännöllinen Blender Bottle juomapullo. Oma suosikkini on kaunis lasipullo, mistä saa pienellä askartelulla superkauniin lahjan. Juomapullo sopii minne vain kesäretkelle mukaan otettavaksi, joten muistuttaa ihanasti antajastaan. Pullon voi täyttää lempparisuperfoodeilla kerroksittain, banaanilastuilla, mulperimarjoilla, cashew-pähkinöillä… Sellofaania ympärille ja kaunis lahja on valmis. 
Kaipaatko jotain muita ideoita?

Poikkea Aminopörssissä kysymässä lisää.
Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa.