Lahjaksi treenaavalle ystävälle

Minusta ystävänpäivälahjan ei tarvitse olla mitään kallista ja suureellista. Ihaninta on huomioiminen: tieto siitä, että on tärkeä ystävä omalle ystävälleen. 

Parasta olisi ehdottomasti yhdessä vietetty aika, mutta aina se ei ole mahdollista. Soitto on viestittelymaailmassa aina yhtä ihanaa ja ystävän kanssa saattaa vierähtää helposti pitkäkin aika puhelimessa. Se on tärkeää. 

Jos ystävää haluaa ilahduttaa lahjalla, se ilahduttaa varmasti. Jos ajattelee, mistä ilahtuisi itse, se ilahduttaa hyvin todennäköisesti ystävääkin. 

Kokosimme Aminopörssiin kivoja lahjaideoita. Siirry sivustolle ja suodata tuotteita vasemmalta olevasta valikosta lempparibrändisi mukaan - tai käy kaikki läpi! Miten sinulle parhaiten sopii. 

Esim. Aminopörssin Shakeri punaisena tai valkoisena on täydellisen ihana lahja. Olen kuullut sanottavan, ettei shakereitä voi olla koskaan liikaa. Ainakin niiden keräily tulee kenkien keräilyä edullisemmaksi. Uusi juomapullo tai korkealaatuinen shakeri on sekin varmasti mieluisa lahja. Siksi kaikki shakerit ja juomapullot ovat nyt tarjoushinnalla. 

Nutri Works vitamiinivalmisteet toimivat ihan kaikilla. Talvikauden suosikkeja ovat mm. C-vitamiinijauhe ja ZMA eli magnesium-sinkki-b6-vitamiinivalmiste on ikisuosikki jauhemaisessa muodossa, jonka voi sekoittaa näppärästi veteen. 

Nutri Works varusteista booty bands vastuskuminauhat toimivat treenissä kuin treenissä ja voit valita vastuksen juuri sinulle sopivaksi. Mikä ihastuttava idea lähteä treenaamaan yhdessä! Naisten treenihanskat ovat koko kuukauden puoleen hintaan ja miestenkin treenihanskat tuntuvassa alessa. Rannesiteet ja rannesiteet naisille puolestaan kestävät treenistä toiseen ja näyttävät superhyvältä. Voimagripperit ja kapeamman malliset Naisten voimagripperit tilaat koko maaliskuun nekin tarjoushinnalla itselle, puolisolle ja ystävälle. 

Suklaa ihastuttaa aina. Mutta erityisesti silloin, kun se on raakasuklaata, joka on antioksidanttirikas vaihtoehto. Kaunis pakkaus jo itsessään ilahduttaa ja suklaa mahtuu jopa postilaatikosta sujautettuna näppärästi perille vaikkapa kävelylenkin aikana. Ylellinen paketti teetä tuo hymyn huulille. Yhdessä ystävän kanssa nautittu teehetki hivelee muistoissa pitkään, jopa lapsuudesta aikuisuuteen. Treenaava ystävä ilahtuu varmasti suklaisesta proteiinipatukasta - ehkäpä jopa enemmän kuin raakasuklaasta. Parastahan on, jos ne voi nauttia yhdessä. 

Kotimainen Mutjutin on tehokas hierontaväline, joka kestää käytössä jopa sukupolvelta toiselle. Valittavana on monta kaunista värivaihtoehtoa, joista valita suosikkinsa. Se väri, mikä puhuttelee ensin, on juuri nappivalinta. 

Puhdas+ eteeriset öljyt ovat myös ihastuttava ja helppo lahja. Eteeriset öljyt vaikuttavat kukin omalla tavallaan tuoden rentoutta tai energiaa päivään, mitä kulloinkin tarvitset. Jos tippapullojen kanssa puljaaminen ei innosta, Aromastick on hyvä idea. Tuoksuva eteerinen puikko kuljee näppärästi mukana taskussa. 

Avainlippu-tuotteet: Aminopörssi Nutrition suositut EAA+G ja BCAA+G aminohappojauheet toimivat erinomaisesti treenissä. Aminopörssi Nutrition BCAA+G sisältää haaraketjuiset aminohapot ja on makeampi maultaan. Välttämättömiä aminohappoja sisältävä Aminopörssi Nutrition EAA+G kesäisen raikas. Nutri Works Electrolyte WorX on puolestaan raikas, omenanmakuinen elektrolyyttijauhe nestetasapainon ylläpitoon aina, kun sitä tarvitaan. 

Lahjakortti toimii aina! Sen saa lähetettyä näppärästi mihin vain osoitteeseen mihin kellonlöymään tahansa. Treenaava ystävä pääsee ostamaan lempparituotteensa joko näppärästi netistä tai saa hyvän syyn tulla käymään meillä fyysisesti paikanpäällä - se kannattaa! Meillä on hyvä fiilis ja sen kyllä huomaa.

Kaikki nämä tuotteet ja paljon muuta tilaat kotimaisesta Aminopörssistä ystävänpäivää edeltävällä viikolla tarjoushintaan. Tai poikkea myymälässä miettimässä jotain muuta kivaa, mikä sopii juuri sinulle. Tervetuloa meille.

Hyvää ystävänpäivän odotusta kaikille.