Lahjaksi isälle

Isänpäivä. Se on kohta täällä taas. Päivä, jolloin iloitaan isistä, puolisoista, vaareista, papoista - meidän elämän miehistä. 

Isää on ihana muistaa lahjalla, vaikka uskon vahvasti, että yhdessäolo on isästä päivän paras juttu. 

Paras isänpäivälahja treenaavalle isälle?

Juomapullo tai shakeri on loistava lahjaidea. Koko ei voi mennä pieleen, isän tyylin tietää ja vaikka ei tietäisikään, isä ilahtuu kun lapset ovat valinnet pullon. Näin hymy nousee huulille jokaisessa treenissä, kun juoman saa nauttia rakkaiden valitsemasta pullosta. Blender Bottlen pullot eivät petä koskaan ja niistä löytyy valtavasti eri vaihtoehtoja! 

Gorilla Wear vaatteet ja varusteet ovat asennetta puhkuvina, laadukkaina ja yksinkertaisesti vaan juuri sopivasti erilaisina isän suosikkeja. Jos mietin omia lapsiani, he toivovat meille vanhemmille aina värikkäitä vaatteita. Myös siksi on mahtavaa, että Gorillasta löytyy niin punaista kuin kultaakin piristämään tuttua ja turvallista mustaa. Katso isän koko normaaleista vaatteista ja valitse sama koko Gorillasta. Huomioi kuitenkin, että osta vaatteista esim. Suosittu Augustine-mallisto ja Buffalo mallisto on suunniteltu valmiiksi isoille miehille. Kuvasta näkyy hyvin, kun tuote on isomman miehen valinta! 

Lahjakortti on aina varma valinta. Mikä voisikaan ilahduttaa enemmän, kuin shoppailureissu Suomen upeimpaan lisäravinteiden ja treenivarusteiden sekä treenivaatteiden erikoismyymälään? Meille ovat tervetulleet myös lapset! 

Alweron lampaanvillatossut ovat mahtava lahjaidea isälle! Meillä tosin kävi niin, että ensin tossut osti isä, sitten ne oli pakko ostaa myös lapsille ja lopulta myös minulle. Nämä superlämpimät tossut toimivat erityisen hyvin näin syksyllä paitsi kotona myös mökillä. 

Tervetuloa meille, kotimaiseen Aminopörssiin!