Lahjaksi äidille

Minusta ihaninta äitienpäivässä on lasten omatekemät lahjat. Siis ne, mitä lapset tekevät rakkaudella ja hartaudella. Se ilo, mikä lasten kasvoilta paistaa, kun avaan heidän tärkeät askartelut ja ilahdun. Se on ihanaa. 

Mutta toki muutkin lahjat ovat kivoja. Itse toivoin tänä vuonna toista Mandukan joogamattoa, sillä joogamatto on aina väärässä paikassa. Ihan siksi. Ja toki, uusi väri piristää. 

Toinen kiva lahja äidille on kotimainen Mutjutin. Se oli meillä suosikkilahja jouluna. Se avaa kipeytyneet lihakset näppärästi ja nopeasti ja kulkee mukana vaikkapa käsilaukussa. 

Suklaa toimii myös. Aina. Saimme juuri kuorman Foodinin valkosuklaarusinoita, jotka ovat supersuosittuja sekä rinnalle uutuuden Foodin valkosuklaacashewn. En osaa päättää kumpaa haluaisin lahjapakettiin, toivoin molempia 

Jos et ole varma, mitä äiti haluaa, lahjakortti on aina varma valinta. Tässä kuussa on Aminopörssin muutto ja 17.5. avaa Helsingin upein lisäravinnemyymälä, uusi Aminopörssi osoitteessa Ruosilantie 14. Treeniä rakastava äiti ilahtuu varmasti, jos pääsee meille shoppailemaan ja hypistelemään tavaroita. Lahjakortin voit ostaa kun sinulle sopii, vaikka keskellä yötä. 

Upeaa äitienpäivää. Ihan kaikille. 

Katja/Aminopörssi