Urheilijan valinta: Tanja Ekolan Intra Workout tuotteet!

Kaupallinen yhteistyö Nutri Works &  Aminopörssi & Tanja Ekola*. 

*Nutri Works -urheilija Tanja Ekola voitti Women's Physique -sarjan 12.6.2021 Turussa. Tanja kertoo, että käyttää treenijuomana Nutri Works Intra WorX + Nutri Works Osmo WorX -yhdistelmää.

Nutri Works Black Line Intra WorX on raikas, treenin aikana nautittava intrajuoma. Sen innovatiivinen koostumus sisältää tutkitusti tehokkaita ainesosia: EAA ja BCAA-aminohappoja, sitrulliinimalaattia ja kivennäisaineita, jotka auttavat sinua saamaan parhaat mahdolliset tehot itsestäsi irti treenin aikana. Intra WorX:sta on saatavilla kaksi herkullista makua: raikas citrus tai makeahko tropical fruit. Intra WorX on Black Line-linjassa, joka on kehitetty tositreenaajille, kun haluat saada treenistä kaiken - ja vielä vähän enemmän - irti. 

Nutri Works Osmo WorX on tehokas, nopeasti imeytyvä hiilihydraattijauhe. Se on aktiiviurheilijalle kehitetty, maustamaton, nopeasti imeytyvä hiilihydraattivalmiste. Osmo WorX sisältää neljää eri hiilihydraatin lähdettä: Osmocarbsia (erityisvalmisteinen tärkkelys maissista ja perunasta), dextroosia, D-riboosia ja isomaltuloosia. Nopean imeytymisen ansiosta Osmo WorX soveltuu erinomaisesti käytettäväksi ennen harjoittelua tai sen aikana. Osmo WorX on saatavilla myös 4 kg pakkauksessa.

Tuotteet sekoitetaan ohjeen mukaan shakerissa veteen ja nautitaan treenin aikana. 

Urheilijat käyttävät intra-tuotteita, mutta niistä on toki hyötyä paitsi urheilijoille, kaikille tosissaan treenaaville. 

Loistavia treenihetkiä, myös niitä kaikkein pisimpiä ja raskaampia!