ICANIWILL STRIDE: Uutuusmallisto mieheille!

Vihdoinkin! Upea kuntosalimallisto miehille: ICANIWILL Stride! Täydellinen ja klassinen, samalla supertrendikäs mallisto kuntosalilla treenaavalle miehelle!

ICANIWILL Stride on mallisto, joka suorastaan kutsuu ostoksille. Erinomaiset, viimeistä piirtoa myöten tehdyt leikkaukset, erinomaiset ja toisiisa sopivat maanläheiset värit sekä loistavat materiaalit luovat mahdollisuuden treenata vapaasti ja kovaa. Koska vaatteet paitsi tuntuvat hyvältä myös näyttävät hyvältä, näitä haluaa käyttää varmasti myös aktiivisena vapaa-aikana!

ICANIWILL kertoo, että vaatteet korostavat treenattua vartaloa leikkausten, saumojen ja yksityiskohtien ansiosta. Tämä mallisto on klassinen kuntosalimallisto trendikkäällä otteella. 

Materiaalinina tuotteissa on sekä pehmeää collegemateriaalia että hengittävää verkkokangasta. Näitä yhdistelemällä ei varmasti tule kylmä, mutta kovassakaan treenissä ei tule nihkeä olo. Kevyet verkkokankaat hengittävät ja tuntuvat juurikin kevyeltä päällä. Vaatteissa on käytetty jopa 90%kierrätettyä polyesteriä, joten ympäristö on huomioitu. Verkkokangaspaneelit tuovat nekin ilmavuutta treeniin. 

Tervetuloa sovittamaan Aminopörssiin tai tilaa nopealla toimituksella www.aminoporssi.fi