ICANIWILL syksyn 2021 UUTUUDET

ICANIWILL syksyn uutuustuotteet ovat saapuneet! 🍂

Kaikki ICANIWILL treenivaatteet - joita on muuten superpaljon - löydät tästä linkistä. 

Sitten syksyn 2021 uusiin ICIW treenivaatteisiin! 

ICANIWILL Nimble Crop Top Black on lyhyt toppi, jossa on erityisen kaunis leikkaus. Pehmeä kangas tuntuu mukavalta ihoa vasten. Nimble Crop Top on saatavana myös harmaassa värissä. Tämä toppi on niin kaunis, että sitä haluaa käyttää paitsi treenissä myös vapaa-ajalla. Ja niin se toimiikin - erittäin monikäyttöisenä vaatteena treenissä ja aktiivisella vapaa-ajalla. 

ICANIWILL Define Cropped -malliston luonnonväriset, hiekan, aavikkohiekan ja vihreän väriset pitkähihaiset pitävät sinut lämpimänä trendikkäällä tavalla. 

Define Cropped 1/4 adjustable paidassa on vetoketju, jonka voit sulkea tai avata  -ja kaiken siltä välitä. Napakka paita istuu täydellisesti ja jättää vatsan juuri sopivasti paljaaksi. Valitse värisi Jungle Green -vihreä, hiekanvärinen Sand tai tummemman ruskea Desert Sand. 

Saatavana on myös ICIW Define Cropped Adjustable Long Sleeve pitkähihainen erittäin pitkillä hihoilla, jossa on näppärät sormiaukot, jotta hihat pysyvät paikallaan. Kaunis kaula-aukko ja vartaloa imarteleva malli on suorastaan tämän syksyn must have-tuote. Valitse värisi: Jungle Green, tummemman ruskea aavikkohiekka Desert Sand tai vaaleamman hiekan värinen Sand.

Nämä vaatteet voi kaikki yhdistää ICANIWILL trikoisiin. Erityisen hyvin toimii ICIW legginsit, joissa on korkea vyötärö. Yhdistele rohkeasti myös eri väreihin! Näistä ei voi saada huonoa väriyhdistelmää aikaiseksi. 

Varsinkin hiekan sävyt toimivat loistavasti keskenään ja harmaa yhdistettynä hiekan väriin tai vihreään. Myös pinkki ja punainen tuovat piristystä yhdessä hiekan värin kanssa. 

Mahtavaa treenisyksyä, olkoon mottomme I CAN I WILL tänäkin treenisyksynä!