ICANIWILL kuukausi, vaihtuvat tarjoukset

Olemme superiloisia tiivistäessämme entisestään yhteistyötä ruotsalaisen ICANIWILL eli lyhyemmin ICIW brändin kanssa. Sanomattakin on selvää, että käytämme vaatteita mieluusti itse ja kokemuksesta voimme iloksemme sanoa vaatteiden kestävän. Toki vaatteet näyttävät hyvältä, tuntuvat mukavalta päällä ja uusia mallistoja tulee säännöllisesti. Treenivaatteita on ihana päivittää aika ajoin, mutta samalla on tärkeää, että ne kestävät eivätkä nukkaannu tai hajoa vain muutamien käyttökertojen jälkeen. 

Tiesitkö muuten, että ICANIWILL vaatteet olivat ihan ensimmäisenä myynnissä meillä, Aminopörssissä? 

ICANIWILL treenivaatteet ovat meidän mielestä:

  • kauniita
  • kestäviä
  • mukavia päällä
  • ajattomia
  • trendikkäitä
  • helposti yhdistettävissä toisiinsa
  • koot pitävät kutinsa

Olemme iloisia juuri alkavasta ICANIWILL kuukaudestamme. Tiedossa on joka viikko uusia tarjouksia eri tuoteryhmistä. Samalla täydennämme valikoimaamme entistäkin paremmaksi. Täydellistä! 

Aminopörssin myymälässä on sovituskoppi, jossa pääset kokeilemaan vaatteet. Näin koko menee kerralla nappiin ja ympäristö kiittää. Brändi on kuitenkin sellainen, että kun oman koon kerran löytää, sen voi ostaa näppärästi seuraavalla kerralla netistä. Koot nimittäin pitävät mallistojen välilläkin loistavan hyvin. Olen 173 cm pitkä & hoikka ja käytän trikoissa ja paidoissa kokoa S ja alusvaatteissa kokoni on XS. Sukat toimivat parhaiten koossa 39-41 (kengän nro on 39). 

Ainoa huono puoli on se, että suositut mallistot, joita on rajatusti, loppuvat todella nopeasti. Eli jos näet jotain just sulle sopivaa, se kannattaa napata ostoskoriin heti. Seuraavana päivänä se on nimittäin todennäköisesti loppuunmyyty. 

Tervetuloa meille!