ICANIWILL Stride & Tie Dye uutuudet!

ICANIWILL - kyllä, oikeasti! Minä pystyn ja aion. Etenkin nyt tammikuussa. Ja mikäs sen mukavampaan kuin statementtia kantavan brändin avulla. 

ICANIWILL brändille on tullut jälleen superkiinnostavia uutuuksia. Viime keväänä lanseerattu myyntimenestys Define Seamless Tie Dye -mallisto on saanut uudet talviset värit. Valittavana meillä on tummanvihreä ja tummansininen mallisto ja näistä urheilutoppi ja tietenkin trikoot.

ICANIWILL Define Seamless nimeä kantava mallisto on ICIW mallistoista kaikkein suosituin. Joustavat, napakat, hengittävät ja hikeä siirtävät vaatteet toimivat kaikenkokoisilla naisilla. Ja värivaihtoehdot? Niitä on vaikka millä mitalla!

Stide -mallisto lanseerattiin ensin miehille. Nyt suosittu malliston saatavana myös naisille. Eniten meillä on tästä mallistosta burgundy-väriä johtuen siitä, että se on ylivoimainen suosikki. Kaunis tummanviininpunainen väri toimii erityisen hyvin näin talvella ja ehkä juuri siksi ihastuttaa. Stride-mallistosta löytyy trikoot (mustana ja burgundyna), sekä toppi ja pitkähihainen laadukasta T-paitaa unohtamatta. 

Meidän Nicola ihastui aivan ikihyviksi Stride-mallistoon (entinen lemppari oli ICANIWILL Nimble). Viininpunainen on todella kaunis viininpunainen ja trikoot aivan ihanat päällä. Trikoot istuvat täydellisen hyvin ja tuntuvat - niiiiiin hyvältä päällä, että! Vinkkinä, että Stride urheiluliivit ovat todella napakat, varsinkin edestä. Suurempi rintaisten kannattaa siis napata koon isommat liivit, jos mietit kahden koon välillä. 

Nämä - kuten kaikki ICANIWILL uutuudet nykyisin - viedään käsistä. Tilaamme tuotteita todella usein ja otamme aina lisää minkä saamme, mutta valitettavan usein emme saa. Siksi suosittelemme vahvasti, että suosikit napataan heti ostoskoriin.