ICANIWILL uutuudet helteiseen treeniin!

Helle on täällä - ainakin hetken! Silloinkin on ihana treenata, kunhan vain huolehtii nesteytyksestä kunnolla ja pukeutuu oikein. 

Tähän vastaa ruotsalainen ICANIWILL eli lyhyemmin ICIW, joka on tuonut juuri markkinoille uutuuksia suosittuun Ribbed Seamless mallistoon. Superhengittävät ja ohuet materiaalit tuntuvat heti viileältä päällä. Napakat, mutta ei yhtään puristavat trikoot istuvat kuin hansikas ja tuntuvat treenissä - no ei miltään. Parasta on, että nämä hikeä siirtävät materiaalit kuivuvat hetkessä, jos edes pääsevät tuntumaan märältä. Siksi Ribbed seamless mallisto toimii todella hyvin hikisissä treeneissä.

Uusissa Ribbed Seamless pocket tights blue housuissa on kännykkätasku takana, mikä on täysin uutta trikoissa. Näitä ICANIWILL leggareita katsoessa tulee miettineeksi, että miten tätä ei aiemmin keksitty? ICANIWILL Ribbed Define Seamless Tank top blue Toppi on ihanan napakka ja jättää vatsan tyylikkääsi ja kauniisti paljaaksi. Vähän peittävämpi toppi on nappivalinta, kun haluaa vähän peittävämmän vaihtoehdon pelkälle urheiluliiville, muttei kuitenkaan hikistä vaihtoehtoa päälle. 

ICANIWILL saapui myös supersuositut scruch v-shape -malliston bikersit monessa eri pituusvaihtoehdossa. Taskuversio ICIW Scrunch V-shape pocket bikers on noussut suosikiksi ja uutuusvärit sinisenä vaan toimivat.  Tasku toimii lenkillä ja pitää kännykän hyvässä tallessa. Perusmalli ICANIWILL scrunch V-shape bikers on sama malli ilman taskua. Lyhyin malli scrunch V-shape shorts on saatavana mustana. Tämä mallin kanssa toimii aivan ihanasti ICIW Scrunch sports bra joko raikkaan valkoisena uutuusvärinä tai perinteisenä mustana. Paksummat olkaimet ovat loistavat, eivätkä paina. 

Syksyä kohden ja ilmojen viiletessä aivan must have malli on Scrunch V-shape tights tämän hetken ylivoimaisessa suosikkivärissä, joka on sininen. 

Entä sitten tuo sininen väri? Sehän on noussut suosituksi aivan kaikissa sinisen väreissä, mitä ICANIWILL on markkinoille tuonut. Uusi Cobalt Blue on piristävän kaunis, hempeämmät värit ihastuttavat myös. Moneen eri ihonväriin sopiva sininen toimii myös yhdistelmänä ja superupeasti valkoisen kanssa. Sinisen värit toimivat myös yhdessä! Kokeile ja ihastu!  

Aminopörssissä pääset sovittamaan kaikki ICANIWILL treenivaatteet - ja toki kaikki muutkin vaatteet! Tilavassa ja valoissa myymälässä vain viihtyy ja ostokset menevät kerralla nappiin! Myymälässä on olemassa myös poistuvien vaatteiden alerekki, josta voit tehdä uskomattomia löytöjä edullisesti. Lämpimästi tervetuloa meille! 

ps. Tämän kesän suosikkituote helteiseen treeniin on Nutri Works Electrolyte WorX elektrolyyttijauhe suuremmassa pakkauksessa ja Puhdistamon Elektrolyyttijauhe pienessä pakkauksessa. Nappaa nämä mukaasi hellepäivään!