ICANIWILL Burgundy - talven trendiväri

Joka kausi tulee yksi väri, joka vaan yltää ylivoimaisesti ylitse muiden. Tänä vuonna saimme valikoimiin aivan ihania värejä! Tummaa vihreää, tummaa sinistä (mikä on kuitenkin selvästi sininen eikä musta) sekä uutuusvärin burgundyn eli viininpunaisen - oikein tumman viininpunaisen. 

Meistä jokaiselle muodostui näistä heti oma suosikki, joka vaihteli tyypistä riippuen. Yksi väri nousi kuitenkin myyntilistan kärkeen aivan välittömästi. Ihanan tummanpuhuva viininpunainen.

Ensimmäinen satsi viininpunaisia ICANIWILL trikoita - tarkemmin ICIW Define Seamless saumattomia suosikkitrikoita myytiin loppuun ennen kuin ehdimme kissaa sanoa. Onneksi olimme supernopeita ja ehdimme saada vielä erän, ennen kuin väri loppui ICANIWILL varastosta kokonaan. Sen jälkeen myyntiin asti on saatu vain hajakokoja. 

Niinpä ilahduimme suuresti, kun Aminopörssin Katjan lempparitrikoomalli samaiselta ICIW brändiltä ICANIWILL Ribbed Seamless tuli juuri myyntiin värissä burgundy. Ja tämä on vielä oikein tumma viininpunainen. Ribbed Seamless saumaton malli on ensimmäisenä mainittua ICANIWILL leggingsiä napakampi ja siinä on nimensä mukaisesti ribbed pinta. Hikisimmissäkin treeneissä paikallaan pysyvä ja viileän tuntuinen ICIW leggari on suorastaan mahtava ja kaiken kukkuraksi kestävä. Ja nyt näitä trikoita ennen kaikkea ON! Äkki ostoksille. 

ps. Nappaa trikoiden kaveriksi myös Define Seamless toppi! Muutama jäljellä! 

Tai yhdistä uudet ICANIWILL trikoosi Ribbed -mallin mustaan toppiin, uuteen Ribbed Strappy toppiin  tai jonkin ihan muuhun! Mahdollisuudethan ovat rajattomat ja vain oma mielikuvitus rajana.

Tervetuloa meille sovittamaan ICANIWILL trikoita ja muita ICANIWILL vaatteita. Myymälä avoinna ma-pe klo 10-18 ja la klo 10-15. Pyhäpäivisin suljettu. Online taas aina avoinna.