Gorillan uutuuksia!

Gorilla Wear on ainutlaatuinen brändi. Se on vahva ja aivan ainutlaatuista Gorilla Wear asennetta puhkuva tuotemerkki, joka ei jätä ketään kylmäksi. 

Ei meitäkään! 

Laajensimme reippaasti Gorillan vaatevalikoimaa huomioiden erityisesti isommat, kovaa treenaavat miehet. Esimerkiksi sarjan suosituin Augustine -mallisto on nyt saatavana monessa eri värissä niin Augustine housuina, Augusine shortseina kuin Augustine paitanakin vain yhden esimerkin mainitaksemme. 

Gorillan varusteet ovat yhä useamman suosikkeja. Korkealaatuiset Gorillan vyöt ovat suorastaan huippusuosittuja ja nyt vöiden värivalikoima on laajentunut. Voit napata nahkaiset vyöt nyt 4-tuumaisena tai 6-tuumaisena ja Gorilla Wear vyö pikalukolla kahdessa eri värissä. Grippereitä on monessa värissä, joista ehdoton ykkössuosikki on musta. Koukulliset vetoremmit on nyt saatavana useammassa värissä ja 8-muotoisesta vetoremmistä tuli heti suosittu. 

Suosittuja Gorillan juomapulloja ja shakereitä riittää nyt kaikille. Shakereitä on saatavana niin musta-punaisena kuin -musta-vihreänäkin ja aina tyylikkäänä kokomustana. Suosituin Jug jättikoossa toimii, kun tarvitset reippaasti juotavaa. 

Kengissä Gorilla on aivan ylivertainen suosikki, sillä tyylikkäät ja klassiset, silti asenteelliset High Tops Kengät ovat joka vuosi suosikkien joukossa. 

Gorillan tyylin täydentävät kestävät ja hyvännäköiset laukut ja reput ja laukkuun sujahtaa näppärästi myös mahtava - jopa kovaan treeniin motivoiva Gorilla Wear treenipyyhe. Gorillan päähineet puolestaan vain toimivat! 

Tervetuloa myymälään tsekkaamaan koko valikoima. Kun kokeilet, koko menee kerralla nappiin. 

Uusia kenkiä! 

Uusia vaatteita 

Uusia varusteita