Hyppynarut

Kaikki toiminnallisen harjoittelun harrastajat (ja hyppynarulla treenissään hyppivät) tietävät, että hyppynarulla on väliä! 

Tsekkaa nämä Aminopörssin huippuluokan hyppynarut, ja valitse oma suosikkisi! 

Parhaat Premium hyppynarut 

Picsil Bee Rope Hyppynaru on itsesäätyvä, kevyt ja nopea alumiininen hyppynaru. Se on ainoa itsesäätyvä hyppynaru maailmassa eli et tarvitse lainkaan erillistä työkalua pituuden säätämiseen. Picsil FAST Bee Rope on edeltäjästään entistäkin nopeampi hyppynaru!

Picsil Anna Rope Hyppynaru on kestävä ja nopea, alumiininen hyppynaru, johon voit lisätä painoja. Näin treeniä voi muutella! Anna Rope on valmistettu kestävästä alumiinista ja siinä on kaksinkertainen laakeri. 

Jerkfit Omega Speed Rope hyppynaru on helposti säädettävissä oleva ja kevyt hyppynaru, jolla pystyt hyppimään nopeammin. 

Storm Speedrope V1 on hyppynarujen eliittiä. Suosittu, erittäin nopea ja kevyt hyppynaru (superkevyet kahvat) saa sinut hyppimään entistä nopeammin! 

Ropee teräshyppynarulla hypit nopeasti. Nopeat säädöt mahdollistavat hyppynarun säätämisen silmänräpäyksessä oikean mittaiseksi. Paljon hyppivien ja ennätyksiä tavoittelevien kotimainen hyppynarusuosikki! 

Hyvät, keskihintaiset hyppynarut 

PicSil Sphinx Hyppynaru on erittäin nopea ja kevyt (kahvan paino 28 g), muovinen hyppynaru, jossa on kaksinkertainen nopea laakeri, jonka ansiosta se on supernopea. Kaksi väriä: musta ja punainen.

Storm Speedrpe V2 on nopea ja laadukas puolalainen hyppynaru. Hinta on näin laadukkaaksi hyppynaruksi todella hyvä! 

Ropee helmihyppynaru on nopea, värikäs ja piristävä ja kaiken lisäksi Suomalainen. 

Ropee Light Extended hyppynarussa on pitkät kahvat ja se sopii edistyneille hyppijöille. 

Edulliset hyppynarut  

Erinomainen hyppynaru voi olla myös edullinen. 

Gymstick Leather Jump Rope hyppynaru on materiaaliltaan nahkaa ja sisältää kuulalaakerit, jotka takaavat narun erinomaisen pyörivyyden. Käsikahvat ovat pinnoitettu pehmusteella, jonka avulla harjoittelusta tulee miellyttävää.

IRON GYM® Adjustable Speed rope on edullinen, helposti säädettävä hyppynaru, joka kestää käyttöä. 

IRON GYM® Wire Speed Rope hyppynaru on korkealaatuinen ja pitkäikäinen hyppynaru, joka pyörii tasaisesti.

Edullinen ja silti erityisesti toiminnalliseen treeniin kehitetty Picsil ABS Rope Hyppynaru on teräksestä valmistettu, kestävä, PVC:llä päällystetty ja kulutusta kestävä hyppynaru. Siinä on hyvät kahvat ja sitä on miellyttävä käyttää. Hinta on todella edullinen! Väri musta-punainen. 

Storm Speedrope V3 on halpa ja laadukas hyppynaru

Brändeistä:

PicSil on espanjalainen brändi, joka valmistaa laadukkaita varusteita ja välineitä toiminnalliseen treeniin. Tuotteita, jotka paitsi kestävät käyttöä, joita on miellyttävä käyttää. Jos haluat PicSil hyppynarun, tässä on ohjeet (PicSil omat) tuotteen valintaan. 

IRON GYM® on treenivälineitä tarjoava brändi, joka on syntynyt USA:ssa. Brändin treenivälineet ovat erinomaisia tehokkaaseen treeniin. IRON GYM® missio on tarjota laadukkaita treenivälineitä kohtuuhintaan ja auttaa asiakkaita saavuttamaan kuntotavoitteensa. Motto: Get Strong.. Get Ripped... Quick. 

Storm Speedrope on parhaaksi kehuttu, erityisesti toiminnallisen treenin harrastajien suosima hyppynarubrändi. Valikoima kattaa huippulaatuiset hyppynarut sekä edullisemmat vaihtoehdot aloittelijoille. Näillä hyppynaruilla opit hyppimään nopeasti! Siihen nimikin viittaa. 

Gymstick tuotemerkki on erittäin hyvin tunnettu ja menestynyt kotimainen treenivälinebrändi. Menestyksen avaimena on paitsi hyvä laatu myös hyvä hinta-laatusuhde.

JerkFit edustaa elämäntyyliä, jossa funktionaalinen treenaus on keskipisteessä, ja jossa korostuvat terveellinen ja urheilullinen elämäntyyli.

Ropee on kotimainen helmihyppynaruihin erikoistunut brändi. Tämän brändin hyppynaruilla hyppiminen saa hymyn huulille! Suomalainen brändi ilahduttaa. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan! 

Tutustu valikoimaan ja valitse oma suosikkisi!