UUTTA Better Bodies treenivaatteisiin

Better Bodies on kohtuuhintainen ja korkealaatuinen treenivaatebrändi, joka on tehty treenatulle keholle. Ideana on, että kehoa imartelevia vaatteita käyttämällä kovan treeniin tulokset saavat todellakin näkyä. Vaatteet istuvat päällä erinomaisesti ja niitä on kiva yhdistellä keskenään. 

Better Bodies vaatteiden valmistus alkoi jo -80 luvulla, kun kuuluisa fitness guru Mr. Brian Moss kehitti Better Bodies nimisen mallitoimiston fitness-malleille ja brändi oli välittömästi valtava menestys. Better Bodies -logolla varustetut T-paidat valmistettiin aluksi promootiotarkoitukseen, mutta kuluttajat halusivat niitä lisää. Eikä aikaakaan, kun ensimmäinen mallisto oli jo myynnissä. 

Brändin slogan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: Better Bodies lifestyle – the lifestyle of fitness!

Juuri nyt meille rantautui ikisuosikki Better Bodies Rockaway Leggings trikoista monta uutta väriä mistä valita. Tähän malliin sopii kuin nakutettu Better Bodies Astoria Seamless Bra, joka on hiukan pitempi malli kauniisti istuvasta topista. Mahdollisuudet yhdistellä näitä on rajattomat ja piristävät harmaankin päivän. Kokeile vaikka uutta Chili Red Melange punaista toppia ja trikoita tai yhdistä Light Gray Melange -vaaleanharmaisiin trikoisiin puhtaanvalkoinen toppi. Ei muuta kuin kokeilemaan!

Nopeasti valtavaan suosioon noussut Chelsea verkkaripuku on lähes jokaisen intohimoisen treenaajan vaatekaapissa. Kun yhdistät Better Bodies Chelsea housut Better Bodies Chelsea Track Jacket takkiin, olet taatusti tyylikäs ja olosi on mukava. Saatavana niin mustassa kuin sinisessäkin värissä. 

Tervetuloa meille. Myymälässä pääset sovittamaan vaatteet ja jatko-ostokset osuvat jatkossakin nappiin. Samalla löydät vaikka mitä muuta kivaa myymälästämme, jota myös treenaajan aarreaitaksi on kutsuttu.