Aminopörssi Nutrition BCAA+G tuotearvostelu

Sain käsiini kotimaisen Aminopörssi Nutrition BCAA+G tuotteen, haaraketjuisia aminohappoja ja glutamiinia sisältävän juomajauheen. Tuote on tarkoitettu treenin jälkeen nautittavaksi. Haaraketjuiset aminohapot ovat ns. välttämättömiä aminohappoja. Niitä tulee saada ravinnosta päivittäin. Glutamiini puolestaan on aminohappo, jota tarvitaan erityisesti proteiinisynteesiin. Siksi sitä on lisätty tähän tuotteeseen.

  Kaikki aminohapot ovat proteiinien osia eli toisin sanoen proteiinit koostuvat aminohapoista. Proteiinien tiedetään edistävän lihaskasvua ja treenistä palautumista. 

Harrastan boulderointia ja käyn juoksemassa noin kerran viikossa. Opetan joogaa, joten luonnollisesti jooga on elämäntapani. Koska syön erittäin kasvisvoittoisesti, olen käyttänyt jo pitkään EAA:ta raskaimpina treenipäivinä. Tämä uutuus oli siis kiinnostava kokeilu! 

Sekoitin tuotteen ohjeen mukaan veteen shakerissa ja lisäsin vielä reilusti jäitä. Jätin tuotteen odottamaan treenin jälkeen jääkaappiin ja join heti treenin jälkeen. Täytyy sanoa, että entinen EAA jäi nyt tämän tuotteen varjoon ihan puhtaasti maun takia. Raikkaan makuinen ja todella virkistävä juoma loppui liian nopeasti. Olisin juonut mieluusti enemmänkin! Erityisen iloinen olen tuotteeseen lisätystä glutamiinista. Käytän sitä muutenkin päivittäin herkän vatsani vuoksi, ja olen huomannut siitä olevan merkittävästi apua ärtyvän suoliston rauhoittamisessa. 

Tästä tuli uusi ehdoton lempparituote! Taidanpa kokeilla seuraavaksi myös tämän sarjan glutamiini-jauhetta. 

Suosittelen lämpimästi kaikille treenaaville, jotka haluavat edistää treenistä palautumista tuotteella, joka oikeasti maistuu ihan älyttömän hyvältä!