Takaisin

Vetoremmit jokaiselle salitreenin tueksi

Vetoremmit ja gripperit ovat jokaisen salilla treenaavan ”must have” tuotteet. Niiden avulla harjoittelet turvallisemmin ja kovempaa!

Jos haluaa treenistä kaiken irti, kannattaa ottaa käyttöön joko vetoremmit tai gripperit. On nimittäin ärsyttävää, kun puristusvoima sormissa ei tahdo riittää painojen turvalliseen liikuttamiseen vaan kädet liukuvat painoilta pois. Helppo ratkaisu tähän on ottaa käyttöön vetoremmit kaikkiin liikkeisiin, missä tarvitaan puristusvoimaa yhdistettynä vetäviin liikkeisiin. Vaikka sormien puristusvoima on tärkeä ominaisuus, on selvää, että sormien voima on esim. selkälihasten voimaa huomattavasti heikompi. Mitä suuremmat painot ovat, sitä helpommin käy niin, että puristusvoima ei riitä, mutta muuten selkää jaksaisi treenata monen monta toistoa enemmän.

Käyttämällä vetoremmejä saadaan parempi grippi tangosta. Näin vähennetään sormien puristustarvetta ja saadaan treenattua liike loppuun asti nimenomaan treenattavaan lihakseen. Toinen seikka on ihan turvallisuus. Jos puristusvoima ei riitä, on mahdollista, että sormiparat sanovat sopimuksensa irti ja sormet vahingoittuvat. Kun vetoremmien ansiosta saadaan parempi tuntuma juuri treenattavaan lihakseen, paitsi sormet säästyvät, treeni on huomattavasti tehokkaampi.  

Gripperien ero vetoremmeihin nähden on, että niiden avulla voidaan korvata vetoremmit, treenikäsineet ja mahdolliset rannetuet. Ne toimivat erinomaisesti paitsi vetoremmien tapaan vetävissä liikkeissä, myös työntävissä liikkeissä.

Eli, kipin kapin valitsemaan omat vetoremmit tai gripperit Aminopörssin laajasta valikoimasta!

Tilaa omasi Aminopörssistä nopealla toimituksella. Jos olet epävarma juuri sinulle sopivasta tuotteesta, piipahda myymälässä. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään tuotteen valinnassa. 

Takaisin