Takaisin

Lihashuoltoa Hypericellä!

Meidän perheessämme liikutaan verrattain paljon. Toinen harrastaa kuntosalia ja boulderointia, ja toinen opettaa työkseen joogaa, juoksee ja boulderoi. Tähän kun vielä lisätään pienten lasten kanssa leikkiminen ja perässä pysyminen, pienemmän kantaminen ym. niin tuleehan niitä – lihasjumeja nimittäin. Lihasjumeihin toki auttaa hieronta, mutta lapsiperhearjessa ja kahden hengen töiden sovittamisessa on välillä lieviä haasteita päästä hierottavaksi.

  Niinpä päätimme kokeilla Hyperice lihashuoltovasaraa. Valitsimme tuotteista sen tehokkaamman, Hypervolt Plus -version. Tuote oli äärettömän positiivinen yllätys! Se toimi heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien niin hyvin, että varatun hieronta-ajan pystyi heti perumaan. Hypervolt Plussaan on käytettävissä erilaisia hierontapäitä ja 3 erilaista tehoa. Tuote on näppärä käyttää itsekin, mutta esim. selkälihasten huoltoon se toimii parhaiten toisen avustuksella. Vaikka tuotteesta lähtee hiukan ääntä, lihashuollon voi hyvin suorittaa vaikkapa uutisia katsoessa. 

Lihashuoltovasaran käyttö on äärimmäisen miellyttävää, mutta sitä ei tehokkuutensa vuoksi tarvitse käyttää pitkään. Jo alle 10 minuutissa pahimmat lihasjumit on selätetty! Näin kiireisen arjenkin keskellä on helppo huolehtia lihashuollosta. 

Meidän perheeseemme lihashuoltovasara tuli ehdottomasti jäädäkseen. Alkuinnostuksen (ja jumien asteen vuoksi) päivittäinen käyttö on hiukan harventunut, mutta tuote on käytössä monta kertaa viikossa. 

Lämmin suositus kaikille liikkujille! 


 

Takaisin