Black Testo 2.0

120 kapselia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
55,99 €
55,99 €

0,47 € / kpl

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Black Testo 2.0 testoboosteri on tarkoitettu pääasiallisesti sinulle, joka haluat nopeuttaa lihasmassan kasvua ja samalla vähentää rasvamassaa. Tuotteen uusi 2.0 versio sisältää erityisen tarkkaan suunnitellun aineosakokonaisuuden, jolla pystyt nostamaan kehon testosteronin tuotantoa luonnollisella ja turvallisella tavalla.
 
Tuote vaikuttaa myös positiivisesti energiatasoihin, mielialaan, palautumiseen ja yleiseen jaksamiseen, mitkä kaikki ovat tutkitusti testosteronin hyötyvaikutuksia. Black Testo:lla on raportoitu olevan myös vahva libidoa kohottava vaikutus.

Yhdistämällä Black Testo terveelliseen proteiinipitoiseen ruokavalioon ja  kovaan treeniin, saat nopeasti näkyviä tuloksia!

Valmistaja: Black Line
Ravintosisältö per annos (4 kapselia):
Tribulus Terrestris 1000 mg
Maca 1000 mg
L-Arginiini 1000 mg
C-Vitamiini 400 mg
Bioflavonoidit 120 mg
Sinkki 57,6 mg
E-Vitamiini 14,4 mg

Ainesosat: Maca-jauhe, L-arginiini HCL, Tribulus Terrestris (90% saponiineja), Gelatiini (kapseli), Askorbiinihappo (C-vitamiini), Bioflavonoidit (greippiuutteesta), Sinkkioksidi, D-alfa-tokoferoliasetaatti (E-vitamiini), Väriaineet (E172, E171). *Suositeltava vuorokausiannos: 4 kapselia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. *Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia, laktoosia, soijaa ja kanamunaa
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Black Testo 2.0

Black Testo 2.0

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä