Pharma Nord

Bio-Beauty, 60 tabl.

60 tablettia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 29,99 2999

(0,50 € / kpl)

Varastossa: 2 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 29,09 € 58,18 € Osta
3 28,49 € 85,47 € Osta

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Bio-Beauty®, 60 tabl sisältää sinkkiä ja biotiinia, jotka tukevat ihon ja hiusten pysymistä normaaleina. Bio-Beautyssa on myös patentoitua orgaanista seleenihiivaa, SelenoPrecisea®, joka edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Lisäksi antioksidantit C- ja E-vitamiini suojaavat soluja hapettumisstressiltä. Bio-Beauty sisältää myös kollageenia, Pycnogenolia® sekä tomaatti-, mustikka- ja peltokorteuutetta.

Bio-Beauty on ravintolisä, joka sisältää ravintoaineita, jotka tukevat ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Valmisteen sisältämät vitamiinit, hivenaineet ja kasviuutteet kuten seleeni, C-vitamiini, sinkki, biotiini ja peltokorteuute (Equisetum arvense) tukevat biologisia prosesseja, jotka vaikuttavat ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Esimerkiksi C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää ihon joustavuuden ja kestävyyden kannalta, sillä yksi kollageeni on yksi sidekudoksen tärkeimmistä rakennusaineista.
  • Iholle, hiuksille ja kynsille
  • Sisältää C-vitamiinia, joka edistää ihon normaalia kollageenin muodostumista
  • Seleeni (orgaaninen SelenoPrecise®) immuunijärjestelmän tueksi, solujen suojaamiseksi hapettumisstressiltä sekä hiuksille ja kynsille
  • E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • Biotiini ja sinkki hiuksille ja iholle
  • Lisäksi kollageenia, Pycnogenolia®, piitä sisältävää peltokorteuutetta ja kasviuutteita (jotka sisältävät lykopeenia ja antosyaaneja)
  • Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti
  • Tieteellisesti dokumentoitu
Annostus: 2 tablettia päivässä runsaan veden kera

Valmistaja: Pharma Nord
Sisältö per annos (2 tablettia):
C-vitamiini 60 mg 
E-vitamiini 10 mg a-TE 
Biotiini 160 µg 
Sinkki    7,5 mg 
Seleeni (orgaanista) 50 µg 
Kollageeni 23 mg
Peltokorteuute 80 mg
Tomaattiuute 66,6 mg
Mustikkauute 30 mg
Pycnogenol® 20 mg    

Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), peltokorteuute, tomaattiuute (sisältää soijalesitiiniä), L-askorbiinihappo, sinkkiglukonaatti, hydrolysoitu kalakollageeni, seleenillä rikastettu hiiva (*SelenoPrecise® orgaaninen seleeni), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), mustikkauute,  DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, D-alfa-tokoferyylihapon sukkinaatti, rannikkomännyn kuoriuute (Pycnogenol®), pintakäsittelyaine (talkki), väri (titaanidioksidi), kiinteyttämisaine (piidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (luteiini), aromi (vanilliini), väri (karotenoidit), D-biotiini.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Bio-Beauty, 60 tabl., Pharma Nord

Bio-Beauty, 60 tabl.

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä