Nutri Works

Beta-Alanine 100%

200 grammaa
Hinta: 14,99 1499

(74,95 € / kg)

Varastossa: 21 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 14,54 € 29,08 € Osta
3 14,24 € 42,72 € Osta

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Nutri Works Beta-Alanine 100 % on puhdasta beta-alaniinijauhetta. Beta-alaniinista on hyötyä kaikissa urheilumuodoissa, etenkin kestävyyslajeissa, sillä se vaikuttaa maitohappojen kerääntymiseen estäen sitä. Lisäksi se vaikuttaa typpioksidin muodostumiseen. Beta-Alaniini on antioksidantti. Siitä on hyötyä palautumiseen ja suorituskykyyn. 

Miksi Nutri Works Beta-Alanine 100%: 
  • Nimensä mukaisesti 100 % jauhe
  • Ei turhia lisäaineita
  • Helppokäyttöinen jauhe
  • Erinomainen hinta/laatusuhde. 
Käyttöohje: Sekoita yksi mittalusikallinen (5 g) lasilliseen vettä tai mehua. Beta-alaniini aiheuttaa kihelmöivän ja pistelevän tunteen iholla. Tunne on täysin normaali ja kestää puolesta tunnista tuntiin. Välttääksesi kihelmöinnin, voit nauttia päiväannoksen useina pieninä annoksina päivän aikana.
 
Tietoa: Beta-alanine on herkkä lämpötilan ja ilmankosteuden vaihteluille, minkä takia se paakkuuntuu helposti. Purkkia ravistamalla saat paakut pois ja tuote on täysin käyttökelpoinen. 

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 
 
Valmistaja: Nutri Works 
Sisältö per annos (5 g):
Beta-alaniini 5 g

Ainesosat: Beta-alaniini

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä. Vegaani.
Arvostele tämä tuote

18.10.2019 - Jonne

Käytän tätä kuten kreatiinia (kuurina) ja olen saanut hyötyjä esim. 2-3min todella kovissa soutuvedoissa jossa jalat hapottaa ihan huolella.

13.09.2019 - vanha ukko =)

Lueskelin paljon tästä. Beta-alanine nostaa lihasten karnosiinipitoisuutta, joka taas toimii maitohappopuskurina. Huomaan eron hapottavissa treeneissä. (mies 55v). Vanhan ukon pitäisikin huomata!
  • Aminopörssi suosittelee
Beta-Alanine 100% - Nutri Works

Beta-Alanine 100%

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä