Bioteekki

Auringonhattu

50 millilitraa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
ALE 20 %
  • Auringonhattu
3,99 €
3,99 €
4,99 €

79,80 € / l

Varastossa: 12 kpl

Määrä: kpl

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Jo vuosituhansia sitten Pohjois-Amerikan intiaanit tunsivat auringonhatun terveyttä edistävät vaikutukset. Auringonhattu vahvistaa luonnollista vastustuskykyämme mm. lisäämällä puolustussolujen aktiivisuutta. Auringonhattu sopii kuuriluonteiseen käyttöön.

Bioteekin Auringonhatussa käytetään kahden sukulaiskasvin uutetta: punahatun (Echinaceae purpurea) sekä kaitapäivänhatun (Echinaceae angustifolia). Kaitapäivänhattu oli tasankointiaanien runsaasti käyttämä kasvi, kun taas Euroopassa on käytetty ja tutkittu enemmän punahattua. Molempia kutsutaan yleisnimellä auringonhattu.

Annostus: 15-30 tippaa vedellä laimennettuna 2-5 kertaa päivässä. Annostusta voi hetkellisesti lisätä 2-3 -kertaiseksi. Käytetään enintään kuuden viikon kuureina. 1 ml = 30 tippaa.

Ulkoisesti pari tippaa haavaan useita kertoja päivässä.

Käyttörajoituksia: Varmuussyistä auringonhattuvalmisteita ei suositella autoimmuuni-sairauksista kärsiville eikä leukemiapotilaille.

Valmistaja: Bioteekki

Ainesosat: 1-5 ml
Auringonhatun (Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia)
vesi-etanoli -uute
vastaa kuivattua Echinacea-kasvia 225-1125 mg
Alkoholipitoisuus 52 til-%
 
Vaikuttavat aineet: Kahvihappojohdannaiset (mm. ekinakosidi, sikoriinihappo) Flavonoidit (mm. luteoliini, kämferoli, kversetiini ja apigeniini) Haihtuvat öljyt (mono- ja seskviterpeeneitä, mm. myrseeni ja farneseeni) Polysakkaridit, polyasetyleenit ja alkamidit
 
 
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Auringonhattu

Auringonhattu

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä