Takaisin

Mitä äidille lahjaksi äitienpäivänä?

Äitienpäivänä parasta on perhe. Lasten riemu, kun he pääsevät onnittelemaan äitiä itsetehtyjen korttien ja (isän avustuksella valmistetun) aamupalan kera. Uskon, että useimmille äideille yhteinen päivä rakkaiden kanssa on paras lahja.  

  Millä muulla äitiä sitten voisi hemmotella? Yksinkertainen ja helppo lahja on luonnollisesti suklaa. Makuja on monia, mutta terveellisemmät raakasuklaat ovat erinomainen valinta. Foodinin raakasuklaalla kuorrutetut mantelit, pähkinät ja kuivatut hedelmät esim. banaanilastut maistuvat herkulliselta. Benjanissimon vegaanisuklaat ovat tyylikäs ja herkullinen valinta ihan jokaiselle äidille. Jos haluaa panostaa vielä enemmän, isän ja lasten mukava yhteinen tekeminen on raakasuklaan valmistus äidille yhdessä. Siihen löytyy apu Foodinin chai-appelsiini raakasuklaan valmistuspaketista. 

Treenaavalle äidille treeniin liittyvät tuotteet ovat aina mieluisia. Uusi juomapullo tai shakeri lempivärissä on taatusti mieleinen lahja. Esimerkiksi laadukkaista Blender Bottle -juomapulloista on iloa paitsi äitienpäivänä myös koko seuraavaksi vuodeksi treeneihin. Suosittu 820 ml koko on hyvä peruspullo ja väreissä on mitä valita.

Joogaavan äidin paras äitienpäivälahja on kestävä uusi joogamatto.  Jo legendaariseksi muodostunut Mandukan hygieeninen ja kestävä matto, on taatusti äidin suosikkilahja. Mandukan matto kestää vuodesta toiseen muuttumattomana ja sille onkin luvattu elinikäinen käyttötakuu.  Jos äiti harrastaa hot-joogaa, ja hänellä on jo joogamatto, maton päälle vaihdettava pyyhe on aina mieluinen. Anna lapsen valita väri, kysy vielä peruste värin valinnalle ja kirjoita se korttiin. Hymy nousee taatusti huulille.

Vaihtoehtona kuumajoogaa harrastaville on all-in one joogamatto Yoga Design Labilta!  Yoga Design Lab joogamaton pinta on liukumatonta mikrokuitukangasta, joten maton päälle ei tarvita kuumajoogassa erityistä mattopyyhettä! Näihin kuoseihin rakastuu jokainen joogaaja. Kuosi kannattaa valita äidin lempivärin mukaan, ja sen lapsi tietää varmasti!

Hierontaa ja lihashuoltoa kaipaavan äidin pitkäikäinen lahja puolestaan ovat lihashuoltovälineet. Lihashuoltorullista on hyötyä jopa vuoden jokaisena päivänä. Kun niitä säilyttää käden ulottuvilla vaikkapa tv-huoneessa, niitä tulee käytettyäkin useammin ja jumit pysyvät paremmin poissa. 

Entä onko vaikea keksiä, mitä treenaava äiti oikeasti haluaa? Silloin helppo valinta on Aminopörssin lahjakortti! Sen kun sujauttaa yhdessä tehdyn kortin kanssa kirjekuoreen, jokainen äiti on taatusti iloinen lahjavalinnasta. 

Ihanaa äitienpäivää kaikille!! 
 

Takaisin