Nordic Health Sprays

Magnesium ihosuihke Vahva

100 millilitraa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 26,99 2699

(269,90 € / l)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.
  • Hyvin imeytyvä
  • Helppokäyttöinen
  • 100% luonnollinen
  • Lisäaineeton
Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä. Magnesiumsuihke Vahva on erittäin riittoisa. Yhdestä pullosta saat 800 suihkaisua.   

Käyttöohje: 5-10 suihkausta 2 kertaa päivässä, mielellään puhtaalle iholle. Hiero kevyesti halutulle alueelle. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville.
Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteemme suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.

Markkinoija, maahantuoja: Nordic Health Sprays
Sisältö per 20 suihkausta: 
Magnesiumia 360 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Magnesiumsuihke (original)

Magnesium ihosuihke Vahva

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä