Nordic Health Sprays

Magnesium ihosuihke Recovery

100 millilitraa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
26,99 €
26,99 €

269,90 € / l

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Vähennä loukkaantumisia lämmittämällä lihakset ennen suoritusta! Recovery magnesium ihosuihke lämmittää ja antaa voimaa lihaksille ennen treeniä. Treenin jälkeen nopeuttaa palautumista ja estää suonenvetoja ja kramppeja. Sopii kaikenikäisille myös verenkierron lisäämiseen. Maailman puhtaimman luonnon magnesiumin tehoa lisäävät eteeriset öljyt: mustapippuri-, sitruuna- sekä kamferipuun- ja viinirypäleen siemenöljy.
  • Hyvin imeytyvä
  • Helppo käyttöinen
  • 100% luonnollinen
  • Lisäaineeton
  • Tehostettu mustapippurilla, sitruunalla ja kamferipuun eteerisillä öljyllä
Magnesiumsuihkeen imeytyminen on huippuluokkaa. Tutkimustiedon mukaan ihon kautta käytettävä magnesium imeytyy suun kautta nautittuja valmisteita paremmin. Suun kautta nautittujen magnesiumvalmisteiden tehoa ja imeytymistä haittaavat erilaiset suolisto- ongelmat, kuten happovaivat ja niiden hoitoon käytetyt lääkkeet. Magnesiumsuihketta voit levittää suoraan iholle mihin kehon osaan tahansa, josta se imeytyy erinomaisesti kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Huomiothan, että Aloe Vera pohjaiset voiteet saattavat heikentää magnesiumin imeytymistä. Magnesium sportsuihke on erittäin riittoisa. Yhdestä pullosta saat 800 suihkaisua.   

Käyttöohje: 5-10 suihkausta 2 kertaa päivässä, mielellään puhtaalle iholle. Hiero kevyesti halutulle alueelle. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville.
Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteemme suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.

Markkinoija, maahantuoja: Nordic Health Sprays

 
Sisältö per 20 suihkausta: 
Magnesiumia 300 mg
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Magnesium ihosuihke Recovery

Magnesium ihosuihke Recovery

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä