Nordic Health Sprays

Magnesium ihosuihke Kipu-Nivel

100 millilitraa
ALE 26 %
  • Magnesium kipusuihke
19,99 €
19,99 €
26,99 €

199,90 € / l

Varastossa: 4 kpl

Määrä: kpl

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Magnesium kipusuihke on helppo, suoraan iholle suihkutettava magnesiumvalmiste. Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.
  • Hyvin imeytyvä
  • Helppo käyttöinen
  • 100% luonnollinen
  • Lisäaineeton
  • Sisältää lisäksi talvikkiöljyä, glukosamiinia ja mentholia
Magnesiumsuihkeen imeytyminen on huippuluokkaa. Tutkimustiedon mukaan ihon kautta käytettävä magnesium imeytyy suun kautta nautittuja valmisteita paremmin. Suun kautta nautittujen magnesiumvalmisteiden tehoa ja imeytymistä haittaavat erilaiset suolisto- ongelmat, kuten happovaivat ja niiden hoitoon käytetyt lääkkeet. Magnesiumsuihketta voit levittää suoraan iholle mihin kehon osaan tahansa, josta se imeytyy erinomaisesti kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Huomiothan, että Aloe Vera pohjaiset voiteet saattavat heikentää magnesiumin imeytymistä. Magnesium kipusuihke on erittäin riittoisa. Yhdestä pullosta saat 800 suihkaisua.   

Käyttöohje: 5-10 suihkausta 2 kertaa päivässä, mielellään puhtaalle iholle. Hiero kevyesti halutulle alueelle. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville.
Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteemme suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.

Markkinoija, maahantuoja: Nordic Health Sprays
 
Sisältö per 20 suihkausta: 
Magesiumia 180 mg
Arvostele tämä tuote

17.06.2015 - marde

Todella hyvä tuote! Itselläni ainoa apu ns.levottomiin jalkoihin ja toimii seisomatyötä tekevälle ennalta ehkäisevänä-jalat jaksaa paljon paremmin eivätkä väsy siten niin paljon työpäivän aikana.
  • Aminopörssi suosittelee
Magnesium kipusuihke

Magnesium ihosuihke Kipu-Nivel

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä