Vitabalans

D-max 50ug

90 tablettia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
11,59 €
11,59 €

0,13 € / kpl

Varastossa: 6 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 11,24 € 22,48 € Osta
3 11,01 € 33,03 € Osta

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

D-vitamiini on tunnetusti tärkeä lujan luuston ja hampaiden muodostuksessa. Se edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymisestä ja hyödyntämistä sekä edistää veren normaalia kalsiumtasoa. Siksi D-vitamiini on merkittävä luiden ja hampaiden pysymisenä normaaleina. Lisäksi D-vitamiini hyödyttää immuunijärjestelmän (=puolustusjärjestelmä bakteereita ja viruksia vastaan) normaalia toimintaa sekä edistää lihaskunnon ylläpitämistä erityisesti ikääntyvillä henkilöillä.

Kesällä auringonvalossa ihon kautta muodostuu tarpeeksi D-vitamiinia. Ravinnossa D3-vitamiinia on vain kalassa, kananmunan keltuaisessa, D-vitamiinilla täydennetyissä maidossa ja maitotaloustuotteissa ja margariineissa. Talvisaikaan D-vitamiinin saanti pelkästään ruuasta saattaa olla riittämätöntä kaikenikäisillä, siksi vitamiinipuutos on yleistä. Puutos voi syntyä, jos ei syö 2-3 kala-ateriaa viikossa, maitotuotteiden käyttö on vähäistä tai noudattaa pelkästään kasvisruokavaliota.

Kesällä kertynyt D-vitamiinivarasto riittää vain syys-lokakuulle asti. Siksi D-vitamiinilisää on hyvä käyttää pimeän syksyn ja talven aikana lisäämään vitamiinin saantia ravinnosta saatavan vitamiinin ohella. D-vitamiinivalmisteena suositellaan D3-muotoa, joka on ihmiselle luontainen ja tehokkaampi kuin D2-muoto.

Aikuisen D-vitamiinin yksilöllinen vuorokausiannos voi vaihdella 20-100 µg:n välillä, jotta veren D-vitamiinipitoisuus pysyisi riittävän korkealla. Annoksen määrään vaikuttavat ruokavalio, auringonsaanti, ikä, ihon väri, lihavuus sekä luuston kunto.

Annostus: Yli 60-vuotiaille: D-max 20 µg tai 25 µg 1 tabletti päivässä.
Aikuisille: D-max 20 µg, 25 µg, 50 µg tai 100 µg 1 tabletti päivässä.
Lapsille ja nuorille 3-18 v: D-max 7,5 µg tai 10 µg 1 tabletti päivässä.
Annostuksessa huomioitava saanti mahdollisista muista lisistä (esim. kalaöljy-, kalsium- tai monivitamiinivamisteet).

Valmistaja: Vitabalans
Sisältö per 1 tabletti::
D-vitamiinia 50ug
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
D-max 50µg - Vitabalans

D-max 50ug

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä