Aminopörssi

VOL.2. 4-jakoinen harjoitusohjelma

4-jakoinen saliohjelmaa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
  • 4-jakoinen harjoitusohjelma
Hinta: 29,99 2999
Määrä: kpl

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Saliohjelma: 4-jakoinen harjoitusohjelma 

Aminopörssin kuntosaliohjelmat ovat Personal Trainerin laatimia ohjelmia, joilla kehität itseäsi monipuolisesti. 4-jakoinen harjoitusohjelma on suunniteltu kokeneille harrastajille ja ohjelma on suunniteltu niin että siinä priorisoidaan käsiä. Ohjelmassa on neljä eri harjoitusta: ensimmäisessä treenataan rinta ja ojentajat, toisessa selkä ja hauis, kolmannessa jalat ja vatsat ja neljännessä olkapäät, kädet ja pohkeet. Ohjelman tavoitteena on lisätä voimaa ja lihasmassaa. Ohjelmassa on raskaiden perusliikkeiden lisäksi eristäviä liikkeitä.  Niiden tavoite on saada hyvä lihastuntuma harjoiteltavassa lihasryhmässä.

Kenelle: Kokeneille kuntosaliharjoittelijoille, koko kehon tasapuoliseen kehittämiseen, lisää voimaa ja lihasmassaa tavoitteleville

Harjoituskertoja viikossa: 
  • 4 (jokainen harjoitus 1, 2, 3 ja 4 kerran viikossa)
  • tai kaikki harjoitukset viikoista riippumatta 1, 2, 3 ja 4 aina järjestyksessä oman aikataulun mukaan
Yleistä kaikista ohjelmista: On ohjelma sitten 2-, 3- tai 4-jakoinen, sen voi toteuttaa joko tekemällä kaikki harjoitukset kerran viikossa tai käyttää ns. kiertävää systeemiä, jossa harjoitukset tehdään järjestyksessä. Kun koko harjoituskierto on tehty, harjoituskierto alkaa alusta. Tämä mahdollistaa sen, että voit harjoitella minä viikonpäivänä tahansa, ja niin useasti viikossa kuin haluat. On kuitenkin suositeltavaa, että annat aikaa myös palautumiselle, koska lihas kasvaa levossa. Muista siis lepopäivät harjoituksien välissä. Lepopäivät määritellään itse omien tuntemusten ja aikataulujen mukaan. Harjoitusohjelmissa on liikkeet kuvien kera, sarja- ja toistomäärät sekä suositeltavat palautumisajat liikkeiden välissä. 

Saliohjelma lähetetään sähköpostitse ostoa seuraavana arkipäivänä. 

Harjoitusohjelman on laatinut valmentaja Pekka Rautio
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
4-jakoinen harjoitusohjelma

VOL.2. 4-jakoinen harjoitusohjelma

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä